USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Затримали чотирьох осіб, які зчинили штовханину на території Києво-Печерської лаври

20 Квітня 2023 17:47
У Києві затримали чотирьох осіб, які вчиняли хуліганські дії на території Києво-Печерської лаври. Їм загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це інформують у Нацполіції Києва.

У середу, 19 квітня, після завершення роботи комісії Міністерства культури група осіб пошкодила захисні ролети та зайшла до приміщення, яке представники комісії оглянули та опечатали.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Печерського управління поліції.

Правоохоронці провели ряд слідчих дій, встановши чотирьох найбільш активних учасників, які вчинили правопорушення. Їх затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до відділу поліції.

Ними виявилися двоє жінок, 1986 та 1984 років народження, та двоє чоловіків, 1983 та 2001 років народження.

За погодженням із Печерською окружною прокуратурою слідчі повідомили затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років. Досудове розслідування триває.
Нагадаємо, 1 квітня СБУ провела обшук, вручила підзору та викликала на допит скандального намісника лаври митрополита Павла, відомого також у народі як Паша Мерседес. Зустрічати правоохоронців Петро Лебідь вийшов у шарфі від французького бренда Louis Vuitton. Шевченківський суд Києва призначив йому цілодобовий домашній арешт на 60 діб із носінням електронного браслета.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus