USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Суд відправив за ґрати другого водія-учасника ДТП у Харкові

9 Листопада 2017 08:14
Суд погодився з аргументами правоохоронців і обрав арешт як запобіжний засіб на час слідства для бізнесмена Геннадія Дронова, Volkswagen якого зіштовхнувся з Lexus 20-річної Олени Зайцевої в центрі Харкова. Розгляд справи тривав увесь день, ідеться в сюжеті ТСН.

До цього Дронов три тижні перебував у лікарні та не мав статусу підозрюваного чи затриманого, а проходив у справі в якості свідка. Підозру водієві оголосили два дні тому після низки експертиз на місці трагедії, що забрала життя шістьох людей. Правоохронці вважають, що другий учасник аварії водій також порушив правила дорожнього руху, а саме поїхав на жовте світло, що теж стало причиною зіткнення із авто Зайцевої. Сам Дронов переконує, що почав рухатися на зелений.

До залу суду чоловік приїхав з лікарні з фіксатором на шиї. Однак прокуратура впевнена, що чоловік лише імітує погіршення стану здоров’я, аби уникнути потрапляння до СІЗО. "Дронов при застосування більш м'якого заходу може переховуватись від органів досудового слідства або незаконно впливати на свідків, потерпілих, експертів", - заявив прокурор Максим Блохін.


Коментувати процес ані Дронов, ані його адвокат Сергій Перепелиця не захотіли. Натомість захист подавав клопотання про відвід судді Наталії Єфіменко через її небажання залучити свідком пасажира Volkswagen. Це прохання задоволено не було.

Як відомо, увечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості. За кермом Lexus перебувала 20-річна донька харківського бізнесмена Олена Зайцева. Її уже тричі штрафували за проїзд на червоне світло і перевищення швидкості. Аналіз показав присутність у крові Зайцевої опіатів у момент скоєння ДТП. 20 жовтня суд ухвалив рішення арештувати Зайцеву на два місяці без права внесення застави.

Пізніше в поліції повідомили, що статус водія Volkswagen Touareg, який проходить як свідок, може бути змінений. Натомість сам Дронов у коментарі журналістам заявив, що «їхав на зелене світло 100%».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 9 Листопада 2017 12:42
Скоро і загинувших зроблять винними, що стояли біля переходу цим самим перешкоджаючи водійці лексусу вільно пересуватися вулицею
! до Я Показати IP 9 Листопада 2017 15:34
З таким ярим бажанням відмазати "водійкулексуса" винним будуть всі, хто знаходився там в радіусі 100 метрів. А ця "водійкалексуса", - вона ж з посттравматичним синдромом, ліки примати змушена, дитячі травми, і сама святість ...
це жесть Показати IP 9 Листопада 2017 20:07
Ну, тв*рі, він там взагалі невинний! При такому розкладі напрошується єдиний вихід, винищувати Зайцеву фізично.
Андрій до це жесть Показати IP 9 Листопада 2017 21:47
І фізична розправа над злочинцями і такими виродками, як ця с..ка, була б самою дієвою реформою в Україні. Не те що зробили з поліцією : "без сліз не глянеш" ! Причому розправлятися треба і з винуватцями, і з тими хто це "розрулює", а потім з тими хто прийде на їхній похорон. Ось тоді буде діло !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus