USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водій «Touareg» вперше прокоментував смертельну аварію в Харкові

23 Жовтня 2017 14:34
Водій Volkswagen Touareg Генадій Дронов вперше особисто поспілкувався з журналістами щодо моторошної аварії в Харкові, у якій загинуло п’ятеро людей.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

У розмові по телефону Дронов заявив: «Я їхав на зелене світло 100%».

«У мене просто головні болі, я не можу зараз говорити. Трохи відлежуся, підлікуюся. Усі відповіді є у мого адвоката», – додав він.

Адвокат підозрюваної винуватиці аварії Олени Зайцевої вважає його винним у події на вулиці Сумській, мовляв Volkswagen Touareg зіткнувся з Lexus, останній від удару відкинуло у натовп людей. Напередодні у поліції не виключили, що Дронов може зі свідка перетворитися на другого підозрюваного у справі. На місці трагедії правоохоронці вже провели перший слідчий експеримент.
Ввечері 18 жовтня у центрі Харкова сталася жахлива аварія. Після зіткнення на перехресті двох авто - Volkswagen Touareg та Lexus - одне з них вилетіло на узбіччя у натовп людей. П'ятеро осіб загинули на місці, ще шістьох доправили до лікарень із травмами. Підозрювану винуватицю ДТП 20-річну Олену Зайцеву взяли під варту. Київський районний суд Харкова обрав Зайцевій запобіжний захід – арешт на 60 діб (до 16 грудня 2017 року) без права внесення застави.

21 жовтня поховали трьох жертв смертельної аварії. На місце трагедії харків’яни досі несуть квіти та свічки.

Наразі очікують висновків авто-технічної експертизи, яка і визначить, хто винен у смертельній ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
??? Показати IP 23 Жовтня 2017 14:46
Будуть всіма силами робити крайнім цього водія.
567 Показати IP 23 Жовтня 2017 19:43
Водій Touareg не винен - 100%. В момент зіткнення він був на зелений сигнал світлофора на перехресті, а вона - на червоний. Плюс її швидкість, яка спричинила силу удару на таку відстань. Винне те безмозгле чучало з утячими губами -100%. Ще плюс обтяжуючі обставини - повне невизнання вини, стан наркотичного сп'яніння, тяжкі наслідки злочину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus