USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Суд заарештував двох учасників стрілянини у Дніпрі

28 Липня 2017 08:14
У четвер, 27 липня, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави двом підозрюваним в участі у стрілянині в Дніпрі.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України. Ще два фігуранти справи на даний час перебувають у лікарні, де їм надають медичну допомогу. Як зазначили в поліції, відносно них найближчим часом буде прийнято процесуальне рішення. Читайте також У МВС застерігають від міжнаціональної ворожнечі через стрілянину в Дніпрі "Тривають слідчі дії у межах розпочатого кримінального провадження за ст. 115 КК України. Слідчі опитали понад два десятки свідків. Поліція вилучила відеоматеріал з камер спостереження, які були розташовані поруч. Відео долучено до матеріалів справи", - йдеться в повідомленні.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України. Ще два фігуранти справи на даний час перебувають у лікарні, де їм надають медичну допомогу. Як зазначили в поліції, відносно них найближчим часом буде прийнято процесуальне рішення.

"Тривають слідчі дії у межах розпочатого кримінального провадження за ст. 115 КК України. Слідчі опитали понад два десятки свідків. Поліція вилучила відеоматеріал з камер спостереження, які були розташовані поруч. Відео долучено до матеріалів справи", - йдеться в повідомленні.



Як мінімум двоє осіб із числа нападників мали проблеми з законом.

Двоє з нападників, які вчинили стрілянину в Дніпрі, раніше мали проблеми із законом. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко, передає "5 канал". "З числа нападників кілька осіб, як мінімум двоє, до сьогодні мали проблеми з законом – за хуліганські дії і за розбій. З числа постраждалої сторони - це не були люди, які зав'язані в якихось кримінальних сюжетах і розборках", - сказав він.

Крім того, з його слів, стрілянина в Дніпрі була пов'язана з економічними питаннями. "Ми маємо інформацію, що цей конфлікт був пов'язаний з економічними питаннями, з господарчими питаннями", - зазначив Варченко.

Нагадаємо, у Дніпрі внаслідок перестрілки на проспекті Гагаріна загинули двоє учасників АТО, ще п'ятеро осіб отримали поранення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus