USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Суд задовольнив усі скарги «Луцьктепла» щодо заблокованих рахунків

5 Грудня 2017 13:07
Господарський суд Рівненської області виніс ухвалу, якою задовольнив скарги "Луцьктепла" у повному обсязі та скасував постанови держвиконавця в частині рахунків, арешт яких заборонений чинним законодавством.

Про це йдеться на сайті ДКП "Луцьктепло".

Попри накладені арешти Головним державним виконавцем Відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України, ДКП « Луцьктепло» продовжує забезпечувати лучан теплом, та відстоювати свої позиції у судових засіданнях, оскаржуючи арешти рахунків підприємства.

Адже, саме такі умови праці гальмують господарську діяльність ДКП «Луцьктепло» та примушує колектив працювати у надзвичайних умовах. Зауважимо, що кошти, які поступають від споживачів за сплату теплоенергії надходять на спеціальні рахунки, звідки вони перераховуються напряму постачальнику газу.

Не погоджуючись з постановами про блокування рахунків, підприємство звернулось до господарського суду у Рівненській області із скаргами на дії головного державного виконавця.

Після неодноразових судових засідань по розгляду скарг ДКП «Луцьктепло», 29.11.2017р господарський суд Рівненської області виніс ухвалу, якою задовільнив усі скарги підприємства у повному обсязі та скасував постанови державного виконавця в частині рахунків, арешт яких заборонений чинним законодавством.

Нагадаємо, ДКП «Луцьктепло» заарештували рахунки через сумнівний борг у розмірі 28 мільйонів гривень 7 років тому перед фірмою «Тепелен».

Через блокування рахунків ДКП «Луцьктепло» підприємству не вдалося у повному обсязі виконати ремонтні роботи на тепломережах до початку опалювального сезону.

Колектив ДКП «Луцьктепло» запевняє лучан, що буде все зроблено, аби опалювальний сезон продовжувався і закінчився успішно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Иванко Показати IP 5 Грудня 2017 16:52
Слоган: ____ якшо в хаті холодно́, все́му винне Луцьктепло ___

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus