USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Судді Конституційного суду посварилися через Указ про розпуск Ради, – ЗМІ

18 Червня 2019 20:29
Сьогодні, 18 червня, Конституційний суд України на своєму закритому засіданні так і не прийняв рішення щодо конституційності Указу президента Володимира Зеленського про достроковий розпуск Ради.

Зокрема, як стало відомо, що відбулася словесна перепалка між прихильниками й противниками визнання Указу неконституційним. Так, за його визнання неконституційним виступали двоє суддів, яких пов’язують з «Народним фронтом» – Микола Мельник та Ігор Сліденко, повідомляє Страна.

Їм опонували судді, які орієнтуються на відстороненого екс-главу КСУ Станіслава ШевчукаВіктор Колесник і Олег Первомайський.

У підсумку, до спільного рішення не прийшли. Наступне засідання, швидше за все, відбудеться вже на початку наступного тижня.

Як повідомлялося раніше, Конституційний суд не може зупинити вибори своїм рішенням, а може лише визначити конституційність Указу президента про розпуск Верховної Ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Навуходоносор Показати IP 18 Червня 2019 20:38
Споры по столь важному для обществу вопросу - лишнее свидетельство того, что законы в стране возможно интерпретировать так, видится тому или иному юристу. Это катастрофа - во всех законах (а их принято уже более 7 тысяч!) есть статьи, которые имеют коррупционную составляющую и двойное толкование. Деградация общего уровня депутатов ВР и коррупция - тому причины.
Їван Показати IP 18 Червня 2019 21:09
Не мастіть, хлопці, собі голову ! Лісник вже в дорозі ! Він і розсудить !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus