USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Суддю Луцького міськрайонного суду викрили на корупції

3 Травня 2017 11:27
Суддю Луцького міськрайонного суду викрили у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Так, служитель Феміди в порушення вимог ч.2 ст. 52 Закону України "Про запобігання корупції" не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни в майновому стані.

Зокрема, він отримав дохід та набув у власність майно в сумі, що у понад 50 разів перевищує прожитковий мінімум.

За наслідками перевірки стосовно судді складено 2 протоколи про порушення ним вимог фінансового контролю за ч.2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Зазначимо, що під час оголошення та вручення протоколів суддя перешкоджав працівникам поліції у виконанні ними своїх службових обов’язків, погрожував кримінальним переслідуванням, своєю поведінкою порушував вимоги Кодексу професійної етики судді. Таким діям судді буде надана окрема правова оцінка.

Протоколи про вчинення ним адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією, скеровані до суду для розгляду по суті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Вова Показати IP 3 Травня 2017 11:35
Протоколи на СУДДЮ скеровані до СУДУ, якось не оригінально ........
Активіст до Вова Показати IP 3 Травня 2017 12:01
Треба скерувати протоколи активістам і дати їм можливість винести покарання та привести його в дію. Так переможем!
Громадський діяч до Активіст Показати IP 3 Травня 2017 13:23
Повністю підтримую. Протоколи розглядати тройками і приводити до негайного виконання.
Лучанин Показати IP 3 Травня 2017 12:05
а прізвище ???
Працівник суду Показати IP 3 Травня 2017 12:06
Прізвище судді ?
Анонім Показати IP 3 Травня 2017 13:07
суддів треба обирати на вільних виборах, інакше правосуддя в Україні ніколи не буде !!!!!!!!
Виборець до Анонім Показати IP 3 Травня 2017 13:43
Ну да, ми вже на вільних виборах депутатів обираємо. Вибори в нашій країні - лише для тих, у кого є бабло на рекламу, на піар, на дитячі майданчики, на підкуп. Якщо ще й судді почнуть таким чином обиратися - це буде повний абзац.
Юрист до Виборець Показати IP 3 Травня 2017 15:01
Гадаю, що "виборець" 100% правий!!! Уявіть собі, що кожен бізнесмен чи політична партія захоче мати своїх кишенькових суддів, яким буде "бабло" на вибори давати: на рекламу, на зустрічі з виборцями, різного роду агітки, та і просто буде проводити "роботу" за "свого" кандидата, а після виборів звичайно це все прийдеться відпрацьовувати цим, так званим обраним на "вільних" виборах "суддям". Мені здається це не анонім писав а партійний функціонер.
кивало до Анонім Показати IP 3 Травня 2017 14:00
Депутатів обрали на вільних виборах. - І шо, ви задоволені їхньою "роботою"?
SAS до Анонім Показати IP 3 Травня 2017 15:32
Якщо суддів будуть обирати шляхом виборів, то суддями будуть вілкули, шуфричі, королевські, бойки та інша нечисть, яка пограбувала нашу країну.
Sos до SAS Показати IP 4 Травня 2017 01:59
А що зміниться? Замість Лівандовської -Кочури прийде її син Тарас? Купувати гуртожитки з прописаними людьми? Чи б пак, у них все мама в Італії заробила! І будинок в Боратині, і кілька квартирок, і гуртожиток (з людьми!), і джипчик! І все - за кревні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus