USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Судитимуть майора СБУ з Волині, яка виправдовувала агресію РФ

9 Червня 2023 14:49
Волинська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону скерувала до суду обвинувальний акт стосовно співробітниці обласного управління СБУ за фактом виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України (ч.1, 3 ст.436-2 КК України).

Про це повідомляє пресслужба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Встановлено, що офіцерка заперечувала тимчасову окупацію Криму, війну називала «громадянським конфліктом», а злочини російських військових у Бучі – «інсценуванням».

На етапі досудового розслідування 50-річну службовицю відсторонили від посади та обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

За вчинене їй загрожує від 5 до 8 років ув’язнення з конфіскацією майна (або без такої).

Досудове розслідування здійснювали слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м.Львові, за оперативного супроводу співробітників внутрішньої безпеки у Волинській області Головного управління внутрішньої безпеки СБ України.

Відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
боєць Показати IP 9 Червня 2023 15:05
Сука! Брудна кацапська сука. Мерзота!
САРК Показати IP 9 Червня 2023 15:26
На Волині все сбу треба судити, за корупцію, та здерж зраду
це вже Показати IP 9 Червня 2023 16:18
цікаво...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus