USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Судитимуть волинянина, який ґвалтував неповнолітнього та продавав відео за 500 грн

30 Вересня 2020 20:45
Житель Волині постане перед судом за сексуальне насильство, створення та розповсюдження дитячої порнографії.

Чоловіку загрожує до десяти років за ґратами, пише Кіберполіція України.

Працівники Департаменту кіберполіції спільно зі слідчими Дніпровського управління поліції Києва, під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №4, викрили мешканця Волинської області у створенні та розповсюджені дитячої порнографії.

Кіберполіція встановила, що фігурант з 2017 року розбещував хлопчика 2004 року народження. Свої дії зловмисник знімав на мобільний телефон. Далі створений протиправний контент розповсюджував на форумах в DarkNet. Коштував один такий ролик – 500 гривень.

За місцем проживання та в автомобілі зловмисника правоохоронці провели обшуки та вилучили речові докази.

Чоловікові було оголошено про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів), ч. 3 ст. 153 (Сексуальне насильство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке загрожує зловмиснику – позбавлення волі на строк до десяти років.

Наразі досудове розслідування завершено. Матеріали справи разом з обвинувальним актом скеровано до суду для прийняття рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus