USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Суперкубок України: «Шахтар» розгромив київське «Динамо»

22 Вересня 2021 22:57
У Суперкубку України донецький «Шахтар» не залишив шансів «Динамо», розгромивши киян з рахунком 3:0. Донеччани вийшли вперед у середині першого тайму та ще двічі розписалися у воротах динамівців у другій половині зустрічі, ставши володарями трофею.

Перший тайм був доволі швидким та багатим на моменти в обох команд. У «Динамо» могли забивати Супряга та Буяльський, але перший влучив у штангу, а в другому епізоді «Шахтар» врятував Пятов.

Ближче до середини тайму «гірники» вирівняли гру. Траоре вивели віч-на-віч, але він не влучив у ствір воріт киян, та й до того арбітр зафіксував офсайд у нападника.

Однак другий свій момент форвард реалізував: на 30 хвилині Додо розібрався з Миколенком на правому фланзі та навісив до штрафної, де м‘яч відскочив до Траоре, і він головою відправив м‘яч у кут – 1:0.

На початку другого тайму «Шахтар» міг подвоїти рахунок: Степаненко приклався до м‘яча, пробиваючи здалеку, але м‘яч після рикошету від Забарного влучив у штангу.

А на 54 хвилині «гірники» таки забили вдруге: Ісмаілі втік від захисника та прострілив з правого флангу на Траоре, який розстріляв ворота, оформивши дубль – 2:0.

Згодом рахунок у матчі став розгромним: Сидорчук втратив м‘яч поблизу карного майданчика «гірників», й Алан Патрік після неймовірного забігу з власної половини потужно пробив по воротах Бойка – 3:0.

Відтак, володарем Суперкубка України став донецький «Шахтар».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 22 Вересня 2021 23:59
Ну и слава яйцам !
Фан Шахтаря Показати IP 23 Вересня 2021 01:05
Ура!!!
Фанат дирявих Показати IP 23 Вересня 2021 02:59
А на трибунах який рахунок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus