USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Свято краси і грації: у Луцьку відбувся чемпіонат з художньої гімнастики. Фото

3 Лютого 2020 13:11
Понад 300 учасниць з 18 команд України взяли участь у Відкритому чемпіонаті Дитячо-юнацької спортивної школи №3 міста Луцька «Зимова казка», що відбувся 1-2 лютого у спортивному комплексі Луцького національного технічного університету.

У вправності змагалися діти з Луцька, Володимира-Волинського, Львова, Рівного, Хмельницького, Чернівців, Яготина тощо. Завітала на спортивне свято навіть команда гімнасток із Варшави, повідомили у пресслужбі Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Заступниця директора з навчально-тренувальної роботи ДЮСШ №3 Тетяна Лещук розповідає, що нагороди отримали усі дівчата – від наймолодших до найстарших. «Сподіваюся, наш чемпіонат стане традиційним. Адже художня гімнастика завжди була популярна, це один із найгарніших видів спорту, – наголошує вона. – Наша школа існує лише другий рік. Маємо п’ять відділень: легка атлетика, важка атлетика, бокс, художня гімнастика і теніс. Навчається у нас понад 200 діток, з якими працює 16 тренерів-викладачів».
Підтримав змагання і Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», який завжди радо сприяє спортивним заходам. «Ми не могли відмовити в допомозі з нагородами і подарунками, – каже заступниця голови правління Фонду Катерина Шкльода. – Навіть якщо ці дітки не стануть професійними спортсменами, але цей досвід і зусилля обов’язково знадобляться їм у житті. Будь-які змагання виховують лідерські якості, прагнення до перемоги, вишколюють характер. А ті люди, які вміють йти до своєї мети й знають, якою ціною, якою важкою працею їм це дається, завжди стають успішними».

«Приємно бачити людей, небайдужих до спорту, здорового способу життя, до того, чим живе наша молодь, – зазначив ректор ЛНТУ Петро Савчук. – Вже не вперше наш університет приймає такі змагання, і нам завжди приємно зустрічати таких гостей, адже у нас культивується громадське здоров’я й спорт високих досягнень».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
люба Показати IP 4 Лютого 2020 14:40
яка краса!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus