USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Свято музики: в Луцьку змагалися солісти з усієї Волині

22 Жовтня 2017 17:59
Справжнє свято музики, яка мелодіями та поетичними текстами надовго залишається в пам’яті та змушує до рефлексій, вдалося влаштувати солістам із усієї Волині в Луцьку.

Обласний конкурс солістів-вокалістів та ансамблів малих форм імені Віталія Бобицького відбувся 22 жовтня в Палаці культури міста.

Конкурс імені майстра сольного співу волинського краю, колишнього директора навчально-методичного центру культури Волині Віталія Бобицького вже став традиційним і, як завжди, зібрав виконавців із усієї області.

«Уже втретє проводиться на цій сцені конкурс імені Віталія Бобицького. Я вдячна долі, що цей конкурс є збереженням пам’яті про цю людину. Сьогодні минає вже сім років, як на цю сцену виходив Віталій, його завжди любила публіка, він ніс і віддавав свою душу глядачу до останнього. За правило мав, що на перед глядачами потрібно виходити підготовленим, адже сцена – це святе. Відійшовши в інший світ, він віддав сцену молоді, бо впродовж свого життя піклувався про встановлення творчого шляху молодих особистостей. І це, напевно, символічно», – із такими словами до усіх присутніх у залі звернулася вдова артиста Галина Бобицька.
Керівник відділу культури Горохівської районної держадміністрації Діна Колесник, своєю чергою, пригадала, що розпочинав свій творчий шлях Віталій Бобицький саме на Горохівщині.
Опісля промов розпочалася основна частина конкурсу – виступи солістів, які змагалися в трьох номінаціях: естрадний, академічний і народний спів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus