USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Світязь провалив проект з каналізування села за 5 млн

14 Листопада 2017 15:02
Тендер на каналізування села Світязь знову «провалили». Про це йдеться у сюжеті Сфера-TV, передає Район. Шацьк.

Цього разу сільський голова Микола Цвид каже, що фірма, яка виграла тендер, нібито фіктивна і у її роботі виявили суттєві недоліки.

«До другого виконавця виникли запитання. У нього не було показано кількість наявної техніки, було недостатньо людей для виконання робіт і були питання до самої тендерної документації. За наявних питань апарать Світязької сільської ради відхилив переможця тендеру», – розповів Микола Цвид.

Проте голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець запевняє, що з документами у переможця тендеру було все добре і не розуміє, як можна було втратити державні кошти, що виділялися на каналізування.



До слова, раніше планувалося здійснити каналізування трьох населених пунктів, які розташовані біля Світязя. Це селище Шацьк та села Пульмо і Світязь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
К.лучанин Показати IP 14 Листопада 2017 16:00
Сільський голова Микола Цвид має рацію і він правий! Виконавець робіт повинен показати свої можливості не тільки на папері, що цього "розумаха" Голядинець не розуміє. Та який же з нього держслужбовець ( він призначенець гунчиковий і порошенковий) якщо дарма витрачати державні кошти ( чи відмивати, як зараз модно це робити при Порошенку). Я вже зі свого досвіду на виробництві це знаю, коли одна з луцька бралась щось робити для підприємства і навіть договір надавала. Я почав у них уточняти терміни поставок і їхні виробничі потужності, то виявилось що у них нічого нема , що вони у свою чергу розмістили виготовлення на іншому підприємстві в іншій області. Так з ними таку "співпрацю" розірвали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus