USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У селі Світязь триває будівництво каналізаційних очисних споруд. Фото

2 Квітня 2021 08:00
Цьогоріч в області завершується реалізація інфраструктурного проекту каналізування населених пунктів навколо озера Світязь, який фінансують у рамках програми транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна».

Нині ж триває вже будівництво каналізаційних очисних споруд у селі Світязь прод. 900 м3/добу, повідомляє Волинська ОДА.

Нагадаємо, проектом передбачено каналізування населених пунктів с. Світязь, с. Пульмо (урочище Мокашин), західна частина смт Шацьк, с. Мельники (урочище Ляпове), а саме:

– влаштування самопливних каналізаційних мереж – 51 000 мп,

– влаштування напірних трубопроводів каналізації – 47 000 мп,

– підключення господарств до каналізаційних мереж в кількості – 2610 шт.,

– встановлення каналізаційних насосних станцій (КНС) в кількості – 35 шт.

А також – будівництво каналізаційних очисних споруд у с. Світязь прод. 900 м3/добу, смт Шацьк прод. 1600 м3/добу, с. Пульмо прод. 300 м3/добу та адміністративних корпусів із укомплектацією їх лабораторним обладнання.

Зокрема, очисні споруди передбачають механічну очистку (приймальна камера, решітки, пісковловлювачі), біологічну очистку (блок біологічної очистки, вторинні відстійники) та доочистку на біоставках у смт Шацьк, с. Пульмо та на фільтрах у с. Світязь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus