USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Світязь вийшов з берегів та затопив пляжі. Фото

10 Квітня 2024 21:02
Найбільше озеро в Україні Світязь цьогоріч повноводне. На центральному пляжі помітно, як збільшився рівень води – затопило зони відпочинку, бунгало та пляжі. Навіть катамаран, що лишили на березі, оточила вода.

Про це інформує БУГ.

Минулого року у зв’язку з затопленням пляжу туристи орендували шезлонги, щоб відпочити та позасмагати біля озера.

Як інформували, за даними Регіонального офісу водних ресурсів Волині, відносна відмітка Світязя станом на початок березня наблизилася до максимальної позначки – 190 сантиметрів, яку фіксували ще в 1982 році.

Нагадаємо, озеро Світязь не входить у 5-кілометрову прикордонну зону, але власників турбаз просять надавали списки усіх відпочивальників. Туристам, які приїдуть на відпочинок на Шацькі озера, не потрібна перепустка від прикордонників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Карась Показати IP 11 Квітня 2024 07:48
Тільки з бобрами ту справу можна вирішити !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus