USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Своє життя за Україну віддав аеророзвідник з Волині Іван Чеканюк

11 Червня 2022 10:02
На війні з російськими окупантами загинув житель села Гірка Полонка Луцького району Іван Чеканюк.

Про це повідомляють на сторінці Боратинської громади.

Військовослужбовець, який служив аеророзвідником, загинув під час виконання бойового завдання у Сєвєродонецьку. Нагороджений орденом «За мужність».

Іван брав участь у бойових діях з 2016 року у складі 59-ї окремої механізованої бригади сухопутних військ ЗСУ. Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну воював на Київщині – під Мощуном, Мотижиним, Бузовою, Ясногородкою, Поліським, брав участь в операціях на Миколаївському напрямку.

Як пише Вісник, волинянин був членом молодіжної організації «Національний альянс», котра займається військово-патріотичним вихованням. Загалом був надзвичайно активним у різних сферах життя. Очолював правління волинського підрозділу Федерації авіамодельного спорту. Був серед співзасновників піцерії Pizza Bro – один із закладів Києва, які після повномасштабного вторгнення Росії почали безкоштовно годувати воїнів ЗСУ, тероборони та волонтерів.

Церемонія прощання з Іваном Чеканюком відбудеться сьогодні з 15:00 до 16:00 у Михайлівському соборі на Софіївській площі. Поховають загиблого в Києві.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Вічна пам’ять! Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 11 Червня 2022 17:13
Прощання відбулося в 11.00 год. Багато хто на нього не встиг через неправдиву інформацію від Боратинськоі ОТГ. (((
Знаю Показати IP 12 Червня 2022 09:47
Яручик поставить на місце швидко ту «відповідальну особу»

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus