USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Сильна Україна» завершила праймеріз на Волині

9 Вересня 2010 19:13
В обласному осередку партії «Сильна Україна» підбили підсумки акції «Народний Праймеріз» – отриманими результатами волинські однопартійці Сергія Тігіпка задоволені.

Про це під час прес-конференції 9 вересня повідомив керівник обласної організації «Сильної України» Сергій Ющак.

Він розповів, що кампанія закінчилась 5 вересня і відіграла дуже важливу роль для партії.

«Кампанія пройшла достатньо активно, участь взяло більше трьох тисяч волинян. Найактивнішими були люди віком від 18 до 45 років», – розповів Ющак.

За підсумками праймерізу, в Луцьку серед десяти кандидатів перше місце зайняла Юлія Соломко, набравши 15% голосів. На другому місці опинився Андрій Разумовський з результатом 13% голосів. Третю сходинку розділили Алла Рожанська і Олександр Киричук. Вони набрали по 10,5%.

Лідером праймерізу у Володимирі-Волинському виявився Олег Барбелюк – керівник місцевої партійної організації. На другому і на третьому місцях опинились відповідно Максим Климюк і Мирослава Стольницька.

«Кампанія пройшла, хоч і перший раз, але досить результативно. І ми надіємось, вона викликала певне пожвавлення в політичному житті області. Надіємось, що ці люди, яких ми презентували, будуть мати більші шанси в ході самої виборчої кампанії… З проведенням праймерізу відчулось пожвавлення щодо вступу людей в партію. На сьогодні ми вже створили 970 первинних організацій в області. Кількість членів партії у нас вже сягає майже двох тисяч людей», – сказав Ющак.

Заступник голови партії «Сильна Україна» Кость Бондаренко розповів, що їхня політична сила задоволена кампанією, незважаючи на те, що політичні опоненти доволі неоднозначно поставилися до такої ідеї.

«Коли ми в червні заявили про те, що потрібно провести праймеріз, більшість політичних сил заявило, що це дійсно хороша ідея, сказали, що також ідуть на праймеріз. Багато хто казав, що ми блефуємо і робимо це заради піару. Але тепер навряд чи хтось нас може звинуватити, що ми формували списки за принципом котів у мішках. Люди могли ознайомитись не тільки з нашими програмовими засадами, а й з кандидатами, їх біографіями. Не можна сказати, що ми когось заховали у списку. Тому я не думаю, що в наших списках може з’явитись якась сумнівна особистість», – сказав колишній політолог.

Крім того, Бондаренко зауважив, що найближчі вибори стануть для «Сильної України» своєрідним «бойовим політичним хрещенням», оскільки це буде перша виборча кампанія, у якій вони братимуть участь.

Також заступник Тігіпка підтвердив інформацію, яку "ВН" оприлюднили ще 7 вересня - Микола Романюк буде балотуватись на посаду мера Луцька від їхньої політичної сили.

«Ми готові висунути пана Романюка як кандидата в мери. Миколу Ярославовича будуть оцінювати не тільки крізь призму підтримки нашої партії, а крізь призму його діяльності в Луцьку, на Волині. Місцеві вибори – це якраз ті вибори, коли громадяни найменше звертають увагу на всеукраїнські політичні бренди», – заявив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
кінець Показати IP 9 Вересня 2010 21:21
Завершили але не праймеріз а клоунаду. А "слабоСильна Україна" Тігіпка це просто прикриття для Романюка. Насправді його просуває Партія Регіонів
лучанин Показати IP 10 Вересня 2010 10:18
НАСПРАВДІ ЙОГО ПРОСУВАЄ ГРУПА ПРИВАТ,- ДНІПРОПЕТРОВСЬКІ ТА КИЇВСЬКІ ЖИДИ!!!
VlaSSовець Показати IP 10 Вересня 2010 12:21
"Кто всё эти люди?" ©
Man до VlaSSовець Показати IP 11 Вересня 2010 00:05
КЛОУНИ!!!
за правду Показати IP 10 Вересня 2010 12:22
Не треба так брехати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus