USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Син побитої у поїзді жінки ходить до психолога та боїться залишатися наодинці

5 Серпня 2020 13:59
Киянка Анастасія Лугова, яку побили і намагалися зґвалтувати в потязі Маріуполь – Київ, розповіла про стан 6-річного сина Захара.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

Хлопчик, який перебував з матір’ю в купе під час події, отримав велику психологічну травму і боїться залишатися один.

«Захарчик ходить до психолога. У нього велика психологічна травма. Він боїться залишатися один. Каже, що страшилки по телевізору не страшні, а страшні йому дядьки. Мене він поки що теж боїться. Я дзвоню йому, але без відео. Дітки сприймають все візуально, і він не може звикнути, що його мама має такий вигляд», – написала Анастасія у Фейсбуці.

Читати ще: «Через біль майже не сплю»: побита у поїзді жінка показала, який вигляд має зараз

Постраждала зазначила, що син подорослішав за кілька днів. Жінка намагається вберегти його від суспільної уваги, не дозволяє дитині дивитися новини.

«Потрібно працювати над тим, щоб він себе не звинувачував. Каже: це я винен, що не врятував тебе, що не прокинувся раніше. Ми з ним розмовляємо. І Вова, і бабусі з дідусями, і сестра моя. Міркування та роздуми на цю тему можуть тривати довго. Він ставить питання, намагається зрозуміти. Але досі йому не зрозуміло, чому дядько бив маму і був голий», – поділилася жінка.

Нагадаємо, 31 липня у поїзді Маріуполь – Київ невідомий чоловік, вдягнений лише у труси, пробрався до купе, де була жінка зі сплячим сином, і заблокував двері. Він побив жінку, а потім намагався її зґвалтувати. Після того як потяг прибув до Києва, кривдника затримали правоохоронці. Зловмисником виявився 45-річний Віталій Рудзько. Він уродженець Запоріжжя. Його судили тричі: 1996 року – за викрадення автомобіля, 1999 року – за хуліганство, а 2008 – за крадіжку. Солом’янський районний суд Києва відправив його на 2 місяці за ґрати без права на заставу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
valdis peish Показати IP 5 Серпня 2020 14:40
95 квартал зняв класне шоу - одна з сином в купе в час відпусток?-в вагоні ніхто не вийшов коли вона репетува?--ми д*біли шоб в це повірити
Анатолій до valdis peish Показати IP 5 Серпня 2020 16:01
д*біл той хто написав цей коментар. В людини горе, а тут якусь маячню пишуть
я Показати IP 5 Серпня 2020 16:38
а скільки таких є випадків не афішованих ? А тут журналіста бачете побили побили. Вони що, ті журналісти кращі за інших людей , що вже третій про неї тільки і говорять. Скромніше треба бути. Ви ж такі люди як і усі. Таких жертв кожен день сотні. А пишуть тільки про журналістів.
145 Показати IP 11 Серпня 2020 06:36
І саме що цікаво, хто таке вичворяє, ніколи не задумувались?! Хто вбиває, грабує, гвалтує, займається домашнім насиллям?! Чоловіки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus