USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ситуація на Донбасі: бойовики тричі обстріляли українські позиції

8 Березня 2021 21:00
З початку доби 8 березня проросійські бойовики та окупанти три рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України в зоні операції Об'єднаних сил. Втрат серед українських військових немає.

Про це йдеться у вечірньому зведенні штабу ООС 8 березня, інформує Слово і Діло.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», біля населеного пункту Водяного та н/п Піски бойовики обстрілювали позиції ЗСУ з гранатометів і легкої стрілецької зброї. Також близько Золотого-4, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», бойовики обстрілювали позиції українських військових з гранатометів і стрілецької зброї.

У всіх випадках обстрілів українські військові відкривали вогонь у відповідь.

7 березня на Донбасі було зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню з боку російських окупантів. Українські військові відкрили вогонь у відповідь.

Також стало відомо, що ЗМІ бойовиків знімають на Донбасі постановочні репортажі про нібито обстріли населених пунктів українськими Збройними силами, а до цього сепаратисти самі відкривають вогонь по певних районах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus