USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ситуація в енергосистемі покращується з кожним днем, – Галущенко

30 Листопада 2022 12:10
Ситуація в енергосистемі покращується з кожним днем. Наразі фахівці працюють над збільшенням обсягу генерації.

«Ситуація в енергосистемі покращується з кожним днем. Тому що ключове для нас – збільшити обсяг генерації. Відповідно, що більше з кожним днем ми додаємо обсягу генерації, то більше це скорочує дефіцит в енергосистемі. І якщо не буде подальших обстрілів енергосистеми, то ми бачимо, що в найближчій перспективі зможемо стабілізувати і скоротити час відключення. Мало того, це вже будуть планові відключення, тобто коли люди будуть розуміти проміжок часу, протягом якого не буде електроенергії», – повідомив міністр енергетики Герман Галущенко в ефірі інформаційного телемарафону, передає УНІАН.

Міністр підкреслив, що з точки зору наявності ресурсів – газу і вугілля – причин для нестабільної роботи енергосистеми нема. Проте, за його словами, є пошкодження в генераціях, які неможливо швидко відновити.

Читати ще: Де в Луцьку й на Волині відключатимуть світло. Графік

«Але в будь-якому разі ми можемо використовувати ті механізми, які є, зокрема можливість імпорту електроенергії, щоб стабілізувати систему ще більше», – додав Галущенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
пенсіонерка Валя Показати IP 30 Листопада 2022 12:27
як відключити комуналку щоб виїхати в село????
Аделя Показати IP 30 Листопада 2022 14:13
Навіщо вони це оголошують !!! Щоб москалі знали що пора знову завдати удару по "хахлам". Хай ще координати їм скинуть де будуть імпортувати.
Ввв Показати IP 30 Листопада 2022 18:33
Яка блять ситуація покращується?може десь і покращується, за кордоном, але явно не в волинській області, поки вказівки по відключенню видавало укренерго, то хоч якось можна було планувати день, а як почали відключати волиньобленерго, то знову одні райони по 10 годин без світла, а в інших або взагалі не відключають, або відключають на 2 годин, чесно, вже за*бало, я все розумію, війна, але бездіяльність списувати на війну теж безкінечно не можна...що ж буде з волинню, коли не дай Боже прилетить, як кожного дня прилітає по Харкову наприклад?!Будемо сидіти місяць без світла....скоро люди які кожного дня по 10годин сидять без світла, прийдуть і "націоналізують" волиньобленерго....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus