USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Таксисти просять дозволити двосторонній рух вулицею Винниченка

6 Лютого 2018 16:26
Через те, що таксі змушені об’їжджати вулицю Винниченка, пасажири платять більше: надати дозвіл на двосторонній рух таксі вулицею хоча б у нічний час просять у міської влади перевізники.

Про це йшлося під час зустрічі представників міської влади з головами інформаційно-диспетчерських служб таксі з питань мережі парковок таксі міста Луцька, що відбулася 6 лютого.

Представники служб таксі звертали увагу на доцільність дозволу на двосторонній рух вулицею Винниченка. Так, просили дати дозвіл на двосторонній рух вулицею не лише для громадського транспорту, а й для таксі, принаймні у нічний час.

Власник мережі «Морячок-таксі» Олександр Кралюк зазначив, що наразі за круг, яким мусить їхати таксі, дотримуючись заборони на проїзд вулицею, платять пасажири, які висловлюють невдоволення.

Втім, представникам служб таксі пояснили, що дозвіл на двосторонній рух вулицею Винниченка спричинить ранкові затори поблизу універмагу. Тому перевізники попросили дозволити двосторонній рух хоча б з 23.00 до 6.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 6 Лютого 2018 16:31
Таксі з пасажиром,це ГРОМАДСЬКИЙ ТРАНСПОРТ,може їхати під знак.
Влодек до Анонім Показати IP 7 Лютого 2018 10:51
почитай визначення "Громадський транспорт" І не неси дурню. В твоему колгоспі напевно і кобила запряжена в віз являється ГТ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus