USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нове GPS TAXI 305 у Луцьку: враження клієнтів*

20 Листопада 2017 09:30
Із 28 жовтня в Луцьку запрацювало GPS TAXI 305. За перші тижні роботи новим сервісом скористались сотні лучан, які діляться своїми враженнями від сервісу.

Лучанин Ігор Мельничук викликав GPS TAXI 305 та через 5 хвилин уже був у дорозі. Чоловік каже, що віднині став постійним клієнтом цієї транспортної компанії, адже GPS TAXI 305 надає дійсно якісну послугу.

Таксі з багаторічним досвідом, яке за 18 років завоювало довіру рівненчан і стало найбільшою компанією з 90 тисячами постійних клієнтів, тепер пропонує послуги лучанам.
Чим же нова служба завойовує клієнтів – ділиться враженнями один із перших клієнтів служби пан Ігор.

«Це вигідно, адже при прийнятті замовлення оператор повідомив, що компанія дарує всім 10 гривень знижки на кожну поїздку. І ще зручно, бо достатньо з мобільного набрати короткий безкоштовний номер 305. У відповідь завжди почуєш привітний жіночий голос. Працівники колцентру добре знають місто, тому замовлення приймають швидко, записавши, звідки і куди мені потрібно їхати. Зазвичай, за хвилину вони знаходять авто, й на мобільний приходить повідомлення, в якому вказано марку, колір машини, номерний знак, час очікування та ціну.

Для мене важливим є й те, щоб машина прибувала швидко. І з GPS TAXI 305 я це маю, адже на виклик їде найближче авто, приблизний час очікування - 5 хвилин. Приємним є й те що люб’язні водії можуть допомогти з багажем та дбають про чистоту в салоні. З новим таксі можна не турбуватися, що можеш запізнитися на зустріч чи потяг, адже тут працюють фахівці з багаторічним досвідом, які знають місто та вправно кермують авто», - розповідає лучанин.

Та додає, що подобається йому й нова послуга, яку більше ніхто з луцьких таксі не пропонує - послуга вибору класу автомобіля.

«Роблячи замовлення, я можу собі обрати клас машини: економ, стандарт чи комфорт. За першою послугою може приїхати як іномарка, так і машина вітчизняного виробника. А от вже на замовлення «стандарт» обов’язково буде комфортабельне авто й іномарка. Якщо ж потрібно проїхатися з шиком, то я завжди замовляю «комфорт» і вирушаю на одній із найкращих машин на побачення чи корпоратив. Скориставшись GPS TAXI 305 один раз, обов’язково зателефонуєш і вдруге», - запевняє пан Ігор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанин Показати IP 20 Листопада 2017 11:17
додаток "тачку" і розкручувати не треба.. ним вже всі користуються і дуже задоволені))
Проходив поруч... Показати IP 20 Листопада 2017 11:33
Ну ну... такий вже той праник солодкий, мммм!!!!! Спочатку дозвонитись не міг, потім машину чекав фіг знає скільки, в ітозі приїхав корч з фішкою іншої служби, а по оплаті заплатив так само, як і на іншому перевізнику, яким регулярно користуюсь. То вчому вони кращі?????
до людей Показати IP 20 Листопада 2017 11:53
Друзі, користуйтесь тачкою! по перше бачите яка машина до Вас їде, по друге самі регулюєте ціну а не таксист чі диспечер!!
Лучанка Показати IP 20 Листопада 2017 11:58
Мені не сподобалось...Подзвонила, замовила...сказали чекайте...через 10 хв. прийшло СМС повідомлення, що машин у мому районі не має....І це сервіз?)
Вчитель до Лучанка Показати IP 20 Листопада 2017 17:02
Сервіз у вас вдома,а це сервіс.Якщо робите такі помилки то певно так само й оцінили сервіс
Андрій Показати IP 20 Листопада 2017 19:51
Так ви нас здивували безкоштовним коротким номером)))))в таксі джокер короткий номер 828 працює вже роками)))користуюсь або джокером а коли нема машини морячками!!!!!так певно за такі слова клієнту дали 1000грн на безкоштовні поїздки як служба 305 це робила в Рівному)))))
Марія Показати IP 21 Листопада 2017 13:51
Не користувалась сервісом цього таксі, але Люкс мене "вразив". Замовила таксі, сказали що підїзжає позивний 87. Машину подали миттєво, але поки я перейшла дорогу та підбігла до стоянки, моє 87 підібрало інших пасажирів і мені показало ф@к. Стояла під дощем ( приблизно тиждень назад) , проїхало три автомобіля ,потім я нагло сіла у четверту. Люкс НЕ рекомендую !
Лоло Показати IP 21 Листопада 2017 23:44
Ахаха. Спершу почув рекламу таксі: "найдешевше таксі" і " ви не почуєте що машинки немає". Першого разу заплатив 65 (економ), там де завжи виходить 45-50 грн (морячок, джокер, козак), а наступного сказали ща знижка 10 грн, а машини так і не знайшли. Напевно гірше таксі яким я користувався, тим більше що вони тільки з'явились на ринку в Луцьку, і для початку могли б попрацювати краще.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus