USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Таксисти у Луцьку нарікають на неправомірні штрафи

17 Березня 2016 18:00
Необґрунтовані, на думку керівника Волинської асоціації перевізників таксі, протоколи складають на таксистів патрульні поліцейські лише через те, що більшість стоянок таксі у місті не обладнані відповідними дорожніми знаками.

Про це йшлося під час засідання комісії Громадської ради при Волинській ОДА з питань національної безпеки, оборони, цивільного контролю за діяльністю правоохоронних органів та протидії корупції 17 березня.

Члени комісії розглянули питання «Про відкритість реформованої патрульної поліції перед громадянським суспільством в частині забезпечення безпеки громадян в громадських місцях міста Луцька».

Як повідомив заступник начальника управління патрульної поліції у Луцьку Роман Буховець, найбільше звернень громадян стосується відсутності парковок. Надходять скарги на те, що працівники поліції виносять неправомірні, на думку громадян, постанови. Це стосується випадків, коли лучани паркують авто під знаком лише на декілька хвилин, але отримують постанову. Також є скарги на те, що чимало водіїв їздять у нетверезому стані.
Голова ГО «Волинська асоціація перевізників таксі» Сергій Романчук зазначив, що таксисти завжди співпрацювали з правоохоронцями та були для міліції «нічними очима міста». Однак тепер, попри те, що у місті передбачено 32 офіційні парковки, патрульна поліція штрафує водіїв таксі, тому що досі не встановлені усі необхідні знаки.

З його слів, невдовзі виконком розглядатиме питання щодо 47 стоянок для таксі, тож він просив патрульну поліцію зачекати, доки усі знаки про місця стоянок для таксі встановлять. Він наголосив, що відсутність знака є проблемою не таксиста, а міськради, яка не виділила кошти на його встановлення.
Роман Буховець відповів, що чекати на встановлення знаків для таксі ніхто не буде, адже закон однаковий для всіх. З його слів, до нього зверталися представники перевізників щодо встановлення знаків відповідно до рішення міськради і протягом 8 днів два знаки були встановлені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
дідо Показати IP 17 Березня 2016 18:24
таксисти порушують правила, а винна міськрада? Ізвощікі геть обнагліли. Краще би поремонтували та помили свої авто.
лучанин до дідо Показати IP 17 Березня 2016 21:15
Знову ж підтвердження непрофесійності Антона Цюцюри. З таксистами необхідно співпрацювати а не конфліктувати. Це тджерело інформації для попередження і розкриття злочинів. Навіщо тоді така кількість поліцейських які щей не думають мозгами, Таких спеців запросто можуть замінити мигаючі автороботи і камери відеореєстрації.
ТАКСИСТАМ до дідо Показати IP 17 Березня 2016 22:04
Та це найбільші порушники....а якби ще їх зупиняли і перевіряли наявніь ліцензії то і взагалі таксистами виявилисяб 1 із 50 зупинених, всі інші це звичайні "бомбили"і закон один для всіх..в місті парковок взагалі немає в центрі а вот таксистам аж 3 на Волі це почесному!!???..
Анонім до дідо Показати IP 18 Березня 2016 06:36
Таксисти перші порушники, та й тарифи включають не ті що треба, обманюють нагло народ.
бе?? Показати IP 17 Березня 2016 19:02
і мабуть всі таксисти працюють законно і чесно! і нехай мовчать .а то будуть іздити з лічильниками і видавати чеки на вимогу клієнта!!
пасажир Показати IP 17 Березня 2016 19:04
а тарифи за проізд завжди помірні??
Михайло Показати IP 17 Березня 2016 19:21
Все правильно!!!! Немає знака - немає стоянки!!! Закон для всіх!!!! таксисти та маршрутчики творять на дорогах кошмар, особливо на зупинках громадського трансрорту!!!!
таксисти Показати IP 17 Березня 2016 19:35
завжди працювали зі злодіями а правоохоронцям платили за те що ті закривали очі на ізду в нетверезому стані та на лівих авто підкеруванням студентів без посвідчень
Пінгвін Показати IP 17 Березня 2016 21:28
А пінгвінам на красному повіг.......поліція і знака не має ......
АСАВ Показати IP 17 Березня 2016 21:30
НЕПОДОБАЄТЬСЯ??? На німецький завод ізоленту мотати!!! Розігнати цю наволочь і створити 2-3 великих таксопарки - небільше але і не один щоб не було монополії. Знайшлись ображені долею!!! Почекайте хай Палиця наведе в політиці порядок задавит вас баблом... Визиваєш таксі через раз якісь непоняткі і не має до кого звернутись вони самі по собі а служба тільки замовлення приймає а в лоб даси за діло через 5 хв або мєнти або шайка братів потеряних прилітає і вже кожному особисто треба пояснювати хто вони. Як виявляється за кермом таксі не водій який везе пасажирів за що отримує відповідну фіксовану оплату а якийсь полу-блатно-мусарско оху...вший перснаж і вести себе треба відповідно до ним встановлених правил і тарифів.Якщо такі круті то кідайте це діло і питааня вирішуйте дорослі. БРЄД - РОЗІГНАТИ І ЗАБУТИ ЩО ТАКЕ ЧУДО ВЗАГАЛІ БУЛО!!!
АСАВ Показати IP 17 Березня 2016 22:54
таксисти завжди співпрацювали з правоохоронцями та були для міліції «нічними очима міста» - АХАХА -ОЧКО ВИ І НІЧНЕ І ДЕННЕ - СТАБІЛЬНЕ!!!!!!!!!!!!! МУСАРСКІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Міша Показати IP 17 Березня 2016 22:55
Таксисти в 90% випадків порушують правила пракування , просто тому що попередники нинішньої поліціїї пустили це на попускалово .От нинішні ізвозчікі і "страждають" від репресій. Плачуть гіркими сльозами на відсутність заробітків і захмарні ціни на ремонт авто. Хоча собівартість 1 кілометра становить оріентовно 0,8-1,1 грн. так як всім відомо що більшість з них їздить на пропані . А за поіздку по місту в середньому 6-8км. вони здирають від 30до50 гривень. З відси виходить що в кишеню з кожної поїздки вони кладуть 20-40 грн. Це з врахуванням плати за виклик службі. Йдемо далі .10 поїздок за зміну множимо на середні 30 грн. получаємо 300 грн. множимо на 25 робочих днів , отримуємо 7500гривень. Хто з середньостатистичних лучан отримуе таку зп.? Аргумент любого ізвозчіка "а ти знаєш скільки обслуговування авто коштує?". ТАК ЗНАЮ !!!Тому що 9 років працював торговим по області і накатував 4-5 тисяч за місяць по не самимгарним дорогам. Авто були різні "Жигулі","Мерседес","Ланос","Опель" і їхне обслуговування виливалося в 1000-1100грн намісяць. А ізвозчік максимум 1000-1200км. на місяць накручує ,отже і обслуговування йому в 300-400грн.в місяць виливається. Єдиним дієвим способом навести лад у ціх питаннях залишається, зменшення кількості авто відсотків на 30-40 заражунок якості та ціни плюс доведення тарифів до обгрунтованих. В Тернополі з одного в інший кінець міста можна максимум за20-25грн.добратися.
морячок до Міша Показати IP 18 Березня 2016 17:41
Извозчик с такими холопами как ты, накручивает от 2500 и выше километров в месяц , математик х*ров)) в день не меньше 100км..посчитай..
Міша до морячок Показати IP 18 Березня 2016 23:31
100 км. множимо на 1-ну гривню собівартості за км. отримуємо 100грн. палива за зміну. Отож з 100км.пробігу отримуємо 12-15 поїздок в середньому по 30 грн.отримуємо 360-450грн. З відси виходить 260-350грн.чистого "Вихлопу" Х"ров математик і холоп це ви ; так як холоп це слуга за , а я людина яка об"єктивно дивиться на світ. Наступним вашим випадом може стати оплата за ліцензію."а ти знаєш скількі стоїть ліцензія?" Чекаю !
морячок до Міша Показати IP 19 Березня 2016 01:31
Судя по твоим расчетам и " выхлопу" ты и есть холоп и причем тут лицензия... Давай до свидания.
Петро до морячок Показати IP 7 Травня 2017 11:45
Якщо відповідати образами, а не фактажем, то морячком без води дарма назвали... Мабуть поганяло в бомбіл зовсім інше, тієї самої співдружності.
Ая Показати IP 18 Березня 2016 03:58
хочу запитати хто то недоукам дав право засмічувати українську мову моцковським суржиком типу ПАРКОВКА. Що прогавили уроки української і не вивчили слова СТОЯНКА? Значить треба назад до школи. Мова українська не смітник.
Петро до Ая Показати IP 7 Травня 2017 11:39
Розумнику, паркінг і стоянка зовсім різні речі.. Спробуй використати паркінг біля Там Таму як стоянку, хоч на тиждень. Школу вже відсидів?
вк Показати IP 18 Березня 2016 06:17
В Луцьку не штрафи для таксі, а ціни на проізд на таксі не обгрунтовані! І нікому до цього чомусь нема діла!!! Де бачено, щоб у такому невеликому місті стільки коштувало проіхатись при необхідності!!!!
Анонім Показати IP 18 Березня 2016 10:58
Необхідно прибрати "стоянку" нелегальних таксиситів біля 4гімназії....і ,взагалі,де "гніздуються"таксисити-сміття,стаканчики з під кави,кущі та прохідні двори засцяні.Салони авто прокурені....ГАНЬБА!вСТАНОВИТИ ЛІЧІЛЬНИКИ З ПРАВОМ ПАСАЖИРА ОТРИМУВАТИ ЧЕК
Пішохід Показати IP 18 Березня 2016 15:55
А біля готелю ,,Україна" на тротуарі пінгвіни так і стоять. Просто трохи далі.А поліція типу не бачить. І що б це значило? Фінансова складова?
морячок Показати IP 18 Березня 2016 17:08
в луцке есть службы такси, в которых все машины с таксометрами и при надобности можно получить чек.
не без греха Показати IP 18 Березня 2016 17:37
одно нытье...вам полишукам и хохлам хоть бесплатное такси сделать - х*ен угодишь. нет денег на такси - чеши на троллейбус, никто не заставляет..хочешь счетчик и чек - звони на службу такси, которая более менее себя зарекомендовала,а не садись в первое павшееся корыто вонючее, сам за рулем такси, в машине не курят(сам не курю), мою авто часто, как для себя, благо есть мойки самообслуживания, авто технически исправно, счетчик, чек , лицензия, медсправка, техосмотр..что еще не хватает?) тарифы? Тариф нормальный..или вы хотите за 20-ку грн с 40-го на ГПЗ + включивыключигромчетишеоткройзакрой и прочее..,? после 50% пассажиров надо салон дезинфицировать и проветривать три дня....у меня все, вроде)) до встречи))
Ірина до не без греха Показати IP 25 Березня 2016 17:00
Так, люди бувають різні і з ними моментами дуже важко працювати, завжди будуть незадоволені, але з таким ненависним ставленням і закидами типу "вам полишукам и хохлам " Вам краще уникати роботи в сфері обслуговування.
Петро до не без греха Показати IP 7 Травня 2017 11:48
От тільки думку КАЦАПіВ ще не врахували.., це скрипаль така всім поради давати сидячі в лайні?
Петро до Петро Показати IP 7 Травня 2017 11:51
Скрипаль, а не скрипаль. Телефон навіть кацапоізіґ не сприймає.
Петро до Петро Показати IP 7 Травня 2017 11:52
С к р є п а!
до не без греха Показати IP 19 Березня 2016 09:29
А чего же ты весь белый и пушистый не спрашиваешь в пассажира -он полищук или хохол?---- не везу!!! а вообще можно работать в россии или днр там нет хохлов а тем более полищуков!!!!-
не лучанин до не без Показати IP 19 Березня 2016 09:32
гроші не пахнуть! але якщо провітрюєш авто по 3 дні після кліента -то треба працювати в парфюмерному салоні а не в таксі!!!
полюх до не без грех Показати IP 19 Березня 2016 10:15
а нити почали якраз таксисти..... а не хохли і поліщуки!!вумнік!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus