USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Танці від ректора та ярмарок факультетів: в ЛНТУ – посвята першокурсників

4 Вересня 2018 15:18
Танці від ректора Петра Савчука та приготований ним куліш, танцювальний флешмоб, а також ярмарок факультетів – такою була посвята 2030 першокурсників у Луцькому національному технічному університеті.

Урочистість під назвою #LNTU_FestDay2018 відбулася 4 вересня.

Так, посвята у студенти ЛНТУ розпочалася із святкової ходи першокурсників. До слова, цьогоріч кожен факультет представив власні фірмові футболки у різноманітних кольорах.
Як і годиться, першим слово взяв ректор університету Петро Савчук, який відзначив, що для нього велика честь приймати гостей та брати участь в посвяті першокурсників.

«Надзвичайно приємно, що ви вибрали наш університет. Цього року це 2030 першокурсників, які перейшли поріг нашого університету, щоб здобути якісну європейську освіту. Від себе особисто та професерсько-викладацького складу нашого університету я запевняю, що ми дійсно зробимо все, аби необхідні знання ви здобули в стінах нашого вишу», - зазначив Петро Савчук та побажав першокурсникам, аби університет став їхньою другою домівкою.
Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко, звертаючись до першокурсників, запропонував їм уявити, що вони зайняли посаду губернатора, тож він запитав, що б вони найперше зробили. Першокурсниця Катерина не розгубилася та зазначила, що зробила б дороги та більше транспорту до університету. Далі Олександр Савченко побажав студентам, щоб у майбутньому стали хорошими спеціалістами.
Своєю чергою, митрополит Луцький та Волинський Михаїл зауважив, що сьогодні особлива мить, адже це перший великий крок у відповідальність за майбутнє не лише свого життя, а я своєї батьківщини.

«Я радію за першокурсників, тому що ви тверді у вірі в Україну. Ви не спокусилися на закордонну освіту та різні принади цього світу, ви залишилися вірні нашій освіті та довіряєте нашій науці. Честь вам і слава за це. В сьогоднішній день я хочу закликати Боже благословення на студентів, викладачів та батьків», - підкреслив Михаїл та разом з духовенством помолився за студентів.
Потому студенти виголосили присягу першокурсника. Зазначимо, що продовж дійства учасників заходу розважали співами та танцями, а фішкою посвяти стали танцювальний флешмоб, у якому взяв участь ректор, а також приготований ним разом із ГО «Волинське Козацьке Братство» куліш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ніна Показати IP 4 Вересня 2018 15:44
Таким і має бути справжній ректор!
Тетяна Показати IP 4 Вересня 2018 15:50
Смішно... ще був би ВУЗ як Оксфорд...
Євробидло до Тетяна Показати IP 5 Вересня 2018 15:31
- Тетяна, ви така жирна і некрасива. - Ну то й що, була б ще я як Анджеліна Джолі..... Якщо ви не тупа, то Мою логіку зрозумієте.
Вже не спудей Показати IP 4 Вересня 2018 16:03
А на студентських обличчях чомусь відбиток смутку і печалі. В очах радості нема. Ректор диригує, як Єльцин військовим оркестром в Берліні. Ну і той хлоп голодний перед порожнім казаном - як алегорія!
Виборець Показати IP 4 Вересня 2018 16:34
ПоплавОК ?
старшокурсник Показати IP 4 Вересня 2018 17:04
Ректор схожий чи то на клірика з лютеранської церкви, чи на метрдотеля дешевого ресторану. Тільки не на ректора. І морда інтелектом не обтяжена. Директор школи комбайнерів.
я Показати IP 4 Вересня 2018 17:14
Якісна європейська освіта...З якою згодом можна буде якісно збирати в Польщі полунички.
Онаній до я Показати IP 6 Вересня 2018 08:36
Після твого ВНУ розуму мб і клубнічку визбирати не хватає)
я до Онаній Показати IP 6 Вересня 2018 22:06
Еге ж.Піду в політех за другою вищою освітою.Щоб таки прийняли мене в Польщу полуницю збирати.Бо перед грядкою поляки стоять і перевіряють,чи бува не з дипломом ВНУ їх робітники.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus