USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Тарас Михалик: «Цей рік дограти і, мабуть, вистачить»

21 Жовтня 2019 14:13
Захисник «Волині» Тарас Михалик заявив, що не планує продовжувати свою кар’єру після завершення нинішнього сезону.

Про це він розповів пресслужбі ФК «Гірник-Спорт» після переможного матчу своєї команди.

Тарас розповів, що «Волині» вдалося виграти за рахунок того, що тренер зробив перестановки в перерві та емоційно поговорив з футболістами.

«В першому таймі забили гол і розслабилися, подумали, що гра зроблена, але після цього пропустили. Скажу чесно, що в першому таймі гра не дуже вдавалвся, а в другому таймі трішки роль зіграла роль помилка воротаря та й ми зіграли дуже добре», – прокоментував матч Тарас Михалик та додав, що завдання виходу в Прем’єр-лігу ніхто не знімав.

Наприкінці коментаря Тарас Михалик зробив неочікувану заяву про те, що нинішній сезон стане для нього останнім у футболі: «Я думаю, що цей рік дограти і, мабуть, вистачить».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Психопланетарій, Лип Показати IP 21 Жовтня 2019 14:24
Не поспішай Тарасе, ти знаєш, що ФК "Волинь" у 2020 році вийде у Прем"єр Лігу України з футболу тоді пару років ще пограй за любиму команду у вишці, а вже потім вирішуй.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus