USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Таємне життя Насірова: екс-глава ДФС скуповував елітну нерухомість в Лондоні

12 Березня 2017 13:33

Версія про подвійне громадянство Романа Насірова поповнилася новими фактами. Як виявилося, відсторонений керівник ДФС володіє елітною нерухомістю у Лондоні, габарити та вартість якої вражають навіть ріелторів із багаторічним стажем.

Про це йдеться у проекті розслідувань Схеми, передає видання «Znaj.ua».

У переліку володінь підозрюваного – квартира у діловому районі британської столиці, що розташована за адресою Лаймхарбор, 3. За неї він віддав близько півмільйона фунтів ще у 2007 році, але через такий значний проміжок часу ціна на неї зросла у кілька разів.

Нерухомість Насірова у Британії

Документальне підтвердження вартості житла Насірова

Інше лондонське помешкання Насірова, згідно документів, знаходиться на півночі міста – цей район заселений виключно бізнесменами, політичними діячами та просто заможними людьми.

Нерухомість Насірова у Британії

Придбав він ще й квартиру на 4 кімнати, але вже у рамках так званого "соціально житла" – місцевість не така престижна,як дві попередніх, але коштує тут нерухомість не менше 120 тисяч фунтів.

Фахівці із продажу житла запевняють, що такі квартири купують рідко – їх переважно здають в оренду, адже це може приносити непоганий прибуток щомісяця: від 1452 фунтів.

Документальне підтвердження вартості житла Насірова

Нагадаємо, Романа Насірова запідозрили у тому, що він приховував подвійне громадянство. Британські документи колишнього глави ДФС тепер перевірятимуть у НАБУ.

 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
людина Показати IP 12 Березня 2017 15:00
якщо йому не дадуть 20 років з конфіскацією усього заморського і вітчизняного майна то всі судді і пан порошенко захлинетесь власною жадібністю...настане час.....народ перестане терпіти...
Сераховичі Показати IP 12 Березня 2017 15:32
Цікаво,хто має відслідковувати "шатання" наших посадовців та іхніх коштів? Чи ще потрібно якусь додаткову державну "контору"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus