USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Тайфун «Ханун»: у В’єтнамі – 68 загиблих, у Китаї оголосили штормове попередження

15 Жовтня 2017 11:19
На низку країн у західній частині Тихого океану обрушився тайфун «Ханун».

У В’єтнамі він вирує ще з вівторка, 10 жовтня. Через повені та зсуви, викликані проливними дощами, що приніс ураган, вже загинули 68 людей.Кількість жертв повені у В'єтнамі зросла до 68 осіб. Ще 34 людини вважаються зниклими безвісти, інформує Associated Press.

За даними відомства, під час повені 32 людини отримали поранення. В країні пошкоджена інфраструктура, стихія завдала шкоди поголів'ю худоби - понад 230 тис. тварин загинули.

Натомість у Гонконзі оголосили штормове попередження через наближення тайфуну «Ханун».

Як інформує місцева метеослужба, зараз епіцентр тропічного циклону розташований у морській акваторії на відстані 280 кілометрів від Гонконгу.

Очікується, що тайфун пройде за 200 км від Гонконгу в неділю, 15 жовтня. При цьому через інтенсивні тропічні зливи очікуються повені. Потужні дощі і штормовий вітер прогнозують у південних районах Китаю із суботи до понеділка. Небезпека тайфуну оцінюється у вісім балів з десяти можливих. Штормове попередження також оголошено в Макао і китайській провінції Гуандун.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus