USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Телеканал ZIK заявив про спробу нардепа від БПП «віджати» канал

15 Грудня 2017 17:48
Телеканал ZIK заявляє про спробу рейдерства. Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Гліб Загорій з дружиною Катериною нібито звернулися від імені Адміністрації президента до львівського бізнесмена Петра Димінського, який є підозрюваним у причетності до смертельної ДТП.

Про це йдеться на сайті телеканалу ZIK, який входить до медіа-холдингу, що належить бізнесмену.

"Розпочалися чергові маніпуляції громадською думкою з боку правоохоронних органів про причетність Димінського до ДТП. Причиною останніх подій навколо розслідування смертельного ДТП в Ямельні за участю авто з кортежу інвестора ZIKу Петра Димінського, а саме вручення підозри та потенційне подання в міжнародний розшук, є відмова власника "віддати телеканал в управління на 3 роки", - наголосило керівництво каналу.

Генеральний директор медіа-холдингу ZIK Ігор Туркевич зазначив, що телеканал звертатиметься по допомогу до міжнародних інституцій.

"Ці події жодним чином не повпливають на нашу позицію та редакційну політику телеканалу. Ми неодмінно звертатимемося за підтримкою та захистом до міжнародних інституцій, які стоять на сторожі свободи слова", – заявив він.

Наразі ані депутат, ані відомства не прокоментували звинувачення.

Як відомо, ДТП за участю автомобіля Димінського сталася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району. В аварії загинула 31-річна Наталія Тріла.

Власник ФК "Карпати" і телеканалу ZIK Петро Димінський був на місці аварії. Відомо, що він часто особисто керує Mercedes S 65 AMG з державними номерами АС0277ВР, який став учасником ДТП. Цей автомобіль завжди супроводжує позашляховик охорони, який їздить слідом.

Охоронець бізнесмена взяв провину на себе, внаслідок чого був спочатку заарештований, а потім відпущений під домашній арешт.

9 грудня мати загиблої внаслідок ДТП Марія Тріла заявила про повне відшкодування збитків, спричинених ДТП, та відсутність матеріальних претензій у зв'язку з аварією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 15 Грудня 2017 18:07
Ще один з небагатьох каналів, які можна дивитись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus