USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Національні Дружини» взяли під охорону телеканал ZIK

27 Березня 2018 19:19
Національні дружини відреагували на прохання редакції телеканалу ZIK про допомогу і відсьогодні беруть на себе зобов’язання гарантувати представникам цього ЗМІ право на чесну роботу та повну безпеку.

Про це повідомляється на офіційній сторінці національних дружин у Facebook.

«Свобода потребує захисту. Свобода слова – цінність, яку треба захищати в першу чергу. Національні дружини отримали інформацію про те, що телеканал ZIK опинився заручником недобросовісних інтриг Банкової та опозиції – готуються провокації, жертвами яких можуть стати прості журналісти, працівники та гості телеканалу або навіть випадкові перехожі», – йдеться в заяві Національних дружин.

Діюча влада на чолі з Петром Порошенком розпочала монтаж репресивної машини та побудову власної антиукраїнської монополії на свободу слова, зазначається в повідомленні. Національні дружини наголошують на своїй готовності допомагати будь-яким українським ЗМІ, що відчувають на собі тиск з богу цієї влади.

Нагадаємо, телеканал ZIK 21 березня повідомив глядацьку аудиторію, правоохоронні органи та міжнародні правозахисні організації про те, що на канал вже найближчим часом готується атака.

«Силове захоплення Жовтневого палацу, де дислокується телеканал, може статися будь-якої миті. За інформацією з надійних джерел, за організацією захоплення стоїть Адміністрація Президента, однак здійснюватися атака на телеканал буде руками підконтрольних їй радикальних організацій», – йшлося у заяві телеканалу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
аваков Показати IP 27 Березня 2018 20:19
Молодець має дві армії
Активіст Показати IP 27 Березня 2018 22:43
Взяти під охорону взяли, а от чи віддадуть назад, оце питання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus