USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Теракт у метро Лондона: іракського підлітка засудили до довічного

23 Березня 2018 20:36
18-річного шукача притулку з Іраку Ахмеда Хассана засудили до довічного ув’язнення в справі про вибух на станції метро Parsons Green у Лондоні, який стався у вересні 2017 року. Згідно з рішенням суду, він має провести в тюрмі щонайменше 34 роки, повідомляє Радіо Свобода.

Хассана визнали винним у замаху на вбивство. Його звинувачували в закладенні саморобного вибухового пристрою в поїзді метро.

«Ви мали намір того ранку вбити якомога більше членів британського суспільства», – сказав суддя.

Зранку 15 вересня у вагоні метро на станції Parsons Green у Лондоні стався вибух, унаслідок якого постраждала 51 людина. Британська влада розглядає інцидент як теракт. Відповідальність за напад взяло на себе екстремістське угруповання «Ісламська держава».

Поліція заявляла, що вибуховий пристрій здетонував неповністю.

Хассана заарештували 16 березня в портовому місті Дуврі, коли він намагався сісти на пором до Франції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus