USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Теракт у Підмосков’ї є свідомою провокацією режиму Путіна, – ГУР

22 Березня 2024 22:29
Теракт у підмосковному Красногорську в концертному залі Crocus City Hall є свідомою провокацією режиму Путіна, про яку попереджала міжнародна спільнота.

Про це зазначив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передає Укрінформ.

«Це свідома провокація російських спецслужб. Старіючий російський диктатор Путін починає повторюватися. Він починав з таких злочинів свою політичну кар’єру і цими речами намагається її закінчити», – сказав Юсов.

За словами представниками ГУР, міжнародна спільнота була «добре проінформована про підготовку подібних провокацій і заздалегідь попередила своїх громадян, які перебувають на території Росії, про можливість її проведення і реалізації».

Читати ще: У Путіна вперше офіційно визнали «СВО» війною

Юсов зазначив, що сьогоднішні обстріли української критичної інфраструктури і цивільних об’єктів, і теракт у концертному залі «Крокус Сіті Холл» є «однією спільною спецоперацією російських спецслужб».

Крім того, в українській розвідці не виключають повторення у Росії подібних терактів.

«Російські спецслужби на території РФ мають найбільший досвід підготовки і реалізації сценаріїв терактів проти власного населення», – додав Юсов.

Як повідомляли, у Красногорську Московської області РФ у великому концертному центрі "Крокус Сіті Холл" сталася стрілянина, внаслідок якої загинуло біля 40 осіб чоловік, ще понад 100 отримали поранення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 22 Березня 2024 22:45
у чекістів тепер у всьому будуть винні 'біндери', 'западенци', як колись чеченці. Готуємось.
Анонім Показати IP 23 Березня 2024 01:25
Кожен диктатор має свій Ґляйвіц

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus