USD 40.86 41.25
  • USD 40.86 41.25
  • EUR 40.80 41.25
  • PLN 10.30 10.55

Термомодернізований будинок у Луцьку влада ігнорує, - Бондар

29 Жовтня 2010 14:43
Робота з утеплення будинку на Перемоги 10 у Луцьку практично закінчена, але міська влада до цього часу не уклала з інвестором угоду про теплопостачання цього будинку.

Про це розповів очільник Волинської обласної організації Єдиного Центру, кандидат у депутати Волинської обласної ради Володимир Бондар під час чат-конференції інтернет-видання «Волинські новини».

«Прикро, що існуюча міська влада до цього часу не підписала угоду про теплопостачання з інвестором, який готовий і далі вкладати кошти у теплозабезпечення громадян», - сказав Володимир Бондар.

«Вважаю такі дії міського голови Богдана Шиби та керівника підприємства «Луцьктепла» Рустама Дячука такими, які спрямовані проти залучення інвестицій в наше місто. А ці інвестиції можуть вирішити конкретні проблеми як бюджету, так і окремих громадян», - зазначив Володимир Бондар.

Політик зазначив, що двічі розмовляв з Богданом Шибою з цього приводу. «Працівники енергосервісної компанії «Луцькі комунальні системи», яка і є інвестором термомодернізації цього будинку, напевно, з десяток разів вели розмови з керівництвом «Луцьктепла». Жодного аргументованого пояснення і жодної відповіді ні їм, ні мені не дали», - пояснив Бондар .

Разом з тим Володимир Бондар зазначив, що таких будинків, як на Перемоги, 10 «вже у наступному році в нашому місті буде декілька десятків. Й додав, що бажання реалізувати цей задум – один з основних мотивів, який спонукає його і його політичну силу боротися за депутатський мандат в обласній раді.

Читати повний текст чату
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
термос Показати IP 29 Жовтня 2010 14:55
побачимо після виборів...
сибиряк Показати IP 29 Жовтня 2010 15:02
В Дячука нові способи боротьби за електорат - не приймати в експлуатацію будинок, де живуть його виборці по 9 округу
технік Показати IP 29 Жовтня 2010 18:39
А де офіційні звернення до міської громади,чи тільки самому помалюватися та своїх спонсорів забезпечити роботою ?
Дячук Показати IP 29 Жовтня 2010 18:58
Пане Бондар читайте відповідь ДКП"Луцьктепло" Вашій організації. Відсутня ліцензія на постачання теплової енергії, встановлені відповідно до закону тарифи. Також дана установа повинна рішенням виконавчого комітету бути визнаною як виконавець послуг. Це виключно Ваші методи. Так само Ви поступили прийнявши рішення голови ВОДИ в 2007 році та погодились на співпрацю з Кропивою. Коли в останнього не було ні ліцензії, ні тарифів, ні договору на газ. Так само Ви збирались керувати в Луцьку. У відповіді було зазначено виконання вимог закону. Адже закон потрібно виконувати. Чи Ви проти? Скажіть по якій ціні дана організація буде продавати тепло мешканцям будинку № 10.
Вот так! Показати IP 29 Жовтня 2010 21:30
Слюнявий,більше народ не обдуриш.Це тобі не з брудним померанчовим шарфом пігати та горланити юсьценько,юсьценько...Треба не тілбки стіни пінопластом обкладати,а й дахи ремонтувати,підвали сушити,дороги латати і т.п...
ПОЕР Показати IP 29 Жовтня 2010 22:41
Закінчено? А хто буде прибирати сміття?
Helge Показати IP 30 Жовтня 2010 10:04
Вся эта тема с "термодомом" и Бондарем уже утомила. Основная "проблема" Бондаря здесь в том, КАК начать ЛИЧНО зарабатывать на этой "экономии"))) - у тех пионЭров на которых он пиарится не хватает мозгов и денег чтобы обойти предусмотренную законом схему взаиморасчетов с жильцами - поэтому тупо хотят присосаться к денежным взаиморасчетам через коммунальный РЦ.
Правдивий Показати IP 30 Жовтня 2010 17:45
Чесно, кажучи, утеплення пінопластом будинку, ремонт , заміна вікон діло хороше. За це, Бондарю, подяка. Тому, що щоб вони там собі не планували, стіни обдирати ніхто не буде. А Дячук, сцикун, мігби хоч для експерименту один будинок і спробувати, а то боїться, якщо так і далі піде то вилетить Луцьктеплов трубу.
Капрі Показати IP 31 Жовтня 2010 12:24
Люди, ви напевно взагалі тупенькі! Який би бондар не був, в нього є іноваційна ідея, яку давно викорустовують в країнах ЄС. Таке враження, що тут пишуть люди в яких світогляд обмежений одним Луцьком. Ну дайте йому ту ліцензію, ну нехай мутить там собі з столяром шо хоче, але як не як один будинок вже у луцьку набув гарного естетичного вигляду....А вам залишається це тільки обгадити тут своїми коментами....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus