USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

ТОП-10 переваг житла від луцького забудовника ЛДБК*

27 Квітня 2020 08:00
Купуючи квартиру, кожен хоче не прогадати і здійснити насправді вигідну покупку. Тому важливо зважити усі плюси і мінуси обраних пропозицій і зважено підійти до такого відповідального рішення. У Луцьку є чимало варіантів житла у новобудові. Серед них вигідно вирізняється на ринку ЖК «Caramel Residence» від Будівельної компанії ЛДБК. Що отримують покупці квартир від цього забудовника: просто квадратні метри чи щось більше?

1. Зручне планування

Житловий простір квартир у ЖК «Caramel Residence» оптимально розподілений: великі кімнати, зручний коридор, щоб там можна було поставити шафу-купе і звільнити простір у інших кімнатах, велика кухня, де можна облаштувати вітальню чи студію. Кімнати у комплексі класичної квадратної форми, які легко зонувати, в них просто розставити меблі, поклеїти шпалери та втілити задуманий інтер’єр.

2. Висока готовність до ремонту

В квартирах уже встановлені сучасні поліпропіленові труби, які значно якісніші та довговічніші, аніж металопластикові аналоги. Власникам залишається лише під'єднати пральну машинку, ванну, умивальник і можна користуватися.

Також повністю розведена електрика, змонтована мідна електропроводка, встановлені вимикачі та розетки польського виробництва. Тож на це не потрібно буде витрачати коштів. На стінах - високоякісна цементно-вапняна штукатурка. Після невеликої та малозатратної підготовки вони вже будуть готові до фарбування чи поклейки шпалер. А на підлозі – ідеально рівна цементно-піщана стяжка, виконана з напівсухої цементно-піщаної суміші М 150, готова до укладання підлоги: паркету чи плитки.

3. Високі стелі

Висота стель у комплексі - 2,7 м. Завдяки цьому кімнати виглядають просторіше. В таких кімнатах можна сміливо розташувати масивні меблі і вони гармонійно впишуться у інтер’єр. При грамотному плануванні внутрішнього убранства, можна продумати високі шафи для речей, встановити підвісні шафки, що дозволить залишити більше простору в інших зонах.

В таких приміщеннях не «тиснутиме стеля». Тут можна зробити натяжну стелю або по-іншому цікаво задекорувати.

4. Якісний двоконтурний котел Vaillant, легкий та зрозумілий у користуванні

Ці котли практично безшумні. А ще – довговічні, оскільки мають мідний первинний теплообмінник, а не пластиковий. Також в помешканнях комплексу є регулятори котла, які дозволяють економити до 30% газу. А ще в кожній кімнаті вмонтовані стальні панельні радіатори. Є лічильники на газ, воду та електрику.

5. Броньовані надійні вхідні двері, оформлені у нейтральних тонах, які підійдуть до будь-якого інтер’єру

Двері Milano відповідають всім сучасним вимогам: протиударні, виготовлені із посиленого металу, оздоблені МДФ накладками товщиною 12 мм, звукоізоляція виконана з мінераловатних плит. Вони укомплектовані двома якісними замками, вічком, антизрізами, та завісами на підшипниках. Тож витрачати гроші на нові двері не буде потреби – забудовник вже попіклувався і обрав один з найкращих варіантів, які пропонують на ринку.

6. Сертифіковані вікна Rehau

Це - 5-камерні вікна з 2-камерним склопакетом, енергоефективні, вони пропускають достатню кількість світла в кімнати. Компанія, яка їх встановлює дає 5 років гарантії на ці вікна.

7. Якісно утеплений фасад

ЖК «Caramel Residence» утеплений 15 см листами пінопласту, що навіть більше, аніж вимагають державні будівельні норми. У результаті - взимку тут не холодно, навіть коли економно використовувати газ для обігріву приміщення. А влітку спеки теж немає.

8. Відмінне розташування будинків щодо сторін світу

У кожній кімнаті - достатня кількість природнього світла у будь-яку пору доби. В результаті – менше треба буде витрачати на електроенергію.

9. Благоустрій прибудинкової території

На території комплексу будуть змонтовані вуличні тренажери, відпочинкові зони, встановлені лавки та смітники. Після заселення не треба буде витрачати гроші на благоустрій, яким займатиметься ОСББ. Територія озеленена: забудовник уже потурбувався про ландшафтний дизайн, закупив і висадив на території зелені насадження. Тож мешканцям треба буде тільки доглядати за непримхливими рослинами.

10. Парк і зручна інфраструктура

За вікнами ЖК «Caramel Residence» - міський парк. Не кожна багатоповерхівка може похвалитися таким розташуванням. Тут приємно просто гуляти, займатися спортом, вигулювати домашніх улюбленців. Буквально кілька метрів углиб парку – і замість гулу автомобілів можна почути спів птахів.

Разом з тим розташування комплексу не позбавлене міського комфорту: у пішій доступності магазини та заклади харчування, зовсім поруч – дитсадки та школи, близько – зупинки громадського транспорту, звідки можна за лічені хвилини доїхати у будь-який куточок міста.

За більш детальною інформацією щодо квартир у комплексі звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus