USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Топ-10 голів Євро-2012. ВІДЕО

3 Липня 2012 11:42
Десятку кращих мʼячів, забитих під час Євро-2012, підібрало видання «Коментарі».
10. Збірна Іспанії каменя на камені не залишила від команди Ірландії, вигравши з рахунком 4:0. Неймовірний за красою гол у грі забив атакуючий півзахисник каталонської «Барселони» Сеск Фабрегас. Фабрегас з гострого кута пробив по воротах Шея Гівена, мʼяч потрапив у дальню штангу і відлетів у ворота ірландського голкіпера.

9. Після затяжної атаки голландців Рафа Ван дер Ваарт далеким ударом відправив мʼяч у кут воріт португальського голкіпера Патрісіу. Гол Ван дер Ваарта розсердив португальців, які відповіли двома голами і відправили збірну Голландії на дно турнірної таблиці групи С.

8. Після чудової далекої передачі Монтоліво і провалу німців у центральній зоні Балотеллі з 15 метрів розстріляв ворота Ноєра, зробивши рахунок у матчі 2:0.

7. Роман Павлюченко через 9 хвилин після виходу на поле обіграв чеський захист і зробив рахунок у матчі 4:1 на користь збірної Росії.

6. Гол форварда збірної Англії і «Манчестер Юнайтед» Денієла Уелбека в матчі проти збірної Швеції (3:2) підкорив уболівальників, експертів і журналістів. Уелбек після прострілу півзахисника збірної Англії Тео Уолкотта пʼятою переправив мʼяч у сітку воріт Андреаса Ісакссона.

5. Хедіра після навісу з правого флангу вбив мʼяч під щаблину збірної Греції. Німеччина в цьому чвертьфіналі перемогла Грецію 4:2.

4. На 14-й хвилині фіналу Євро-2012 Сеск Фабрегас пройшов по правому флангу і зробив навіс на лінію воротарського майданчика ‒ Сільва, що налетів, головою вбив мʼяч у сітку воріт Італії.

3. Златан Ібрагімович геніально використав стандартний навіс із правого флангу і продемонстрував прекрасну техніку, забивши гол у далекий кут. Для збірної Швеції, з погляду турнірної таблиці, цей гол не означав нічого, але для уболівальників команди і всіх любителів футболу ‒ це справжній подарунок.

2. Іспанські футболісти точними пасами розрізали італійську оборону і вивели Хорді Альбу на побачення з Буффоном, зробивши рахунок у матчі 2:0.

1. Ірландець ОʼШі не втримав Маріо Балотеллі. Останній у падінні через себе потужно пробив повз Гівена, зробивши рахунок у матчі 2:0.


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Exaboto Показати IP 3 Липня 2012 12:30
для чого викладати відео такої якості?
Exaboto Показати IP 3 Липня 2012 12:33
попередній коментар був написаний після перегляду 2-го відео. 3-є заблоковане, 4-е знято на мобілку з телевізора. ВН ви що мутите???
)) до Exaboto Показати IP 3 Липня 2012 13:40
Тому що нормальне відео з матчів виділяється зА порушення авторських прав УЄФА
Exaboto до )) Показати IP 3 Липня 2012 18:20
ну то нах таке взагалі поблікувати??..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus