USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

ТОП-блогери Волині в Instagram

2 Серпня 2020 17:19
Соціальна мережа Instagram – уже давно цілий світ зі своїми законами, лідерами й алгоритмами. Instagram вже декілька років впевнено набирає обертів і нарощує число користувачів. Тут вдається зазирнути за лаштунки чужого життя, купити чи продати певні товари чи послуги, донести до когось свої думки й ідеї.

Інформаційне агентство Волинські Новини підготували список блогерів з Волині, які мають більше 50 тисяч підписників на своїх сторінках. У цьому матеріалі ми не аналізуємо контент блогерів або їхній рейтинг серед користувачів та рекламодавців, чи способи і темпи нарощення аудиторії. Ми просто знайомимо читачів з мешканцями нашого краю, які вирішили вести свій блог і мають сьогодні доволі значну кількість читачів.

Зауважимо, цей список не претендує на вичерпність, адже пошук Instagram – не класичний і не завжди всю інформацію можна розшукати за місцем розташування блогера.

Отже, знайомтесь.

@tattingkate Катя Якимчук. 1,6 мільйона підписників. 20-річна дівчина, яка називає себе «гідом в бізнесі» і переконує, що має мільйонний заробіток.
@keery_bery Каріна Герасимчук. 995 тисяч підписників. У шапці профілю вказала себе як «твій особистий мотиватор» та переконує, що «Перетворює скучне життя в багате».
@druzhinina_vip_permanent Юліана Дружиніна. 596 тисяч читачів. Луцька бізнес-вумен, чемпіонка світу з перманентного макіяжу.
@anya_buzinska Аня Бужинська. 297 тисяч читачів. Про блог пише: «ВСЯ ПРАВДА В STORIES», «mom/ lifestyle / fashion», «Надихну тебе на материнство»
@lerkazukerka Лера Кузьмінчук. 274 тисячі підписників. Позиціонує себе в мережі як «little bit poet», «traveler» «mom of Erik».
@osia_m 219 тисяч читачів. Персональний блог Ольги Михайлюк. Дівчина мешкає у Луцьку, родом з Ківерців.
@nata_fitdom. Наталія Сохацька, Нововолинськ.130 тисяч підписників. Дієтолог, фітнес-тренер, власниця магазину продуктів здорового харчування.
@pomerashka_v_karmashke 109 тисяч читачів. Блог Каріни Герасимчук (@keery_bery) про померанських шпіців.
@roman_owl Роман Кубай, 100 тисяч читачів. Луцький бізнесмен, який любить подорожувати, фанат автомобілів і має свій навчальний youtube-канал в сфері міжнародної торгівлі
@ty4ka_ira Ірина Лиса 101 тисяча підписників. Особистий блог жінки, матері двох дітей.
@ilona_mihajlova Ілона Пеценюк (Ілона Добра/Михайлова) 101 тисяча читачів. Свій блог описує так: «з юморком, татушкі, суржик, Марко, не ідеальна, зате чесна; мейкапер»
@geroimparable Герардо Аріас 93,7 тисячі підписників. Еквадорець, який одружився з лучанкою і мешкає в Луцьку.
@tania_voinarovska Тетяна Войнаровська. 93,7 тисячі читачів. В блозі описує «ріал лайф молодої маман», переконує, що схудла на 34кг.
@lepochkaa Ельвіра Лепа. 87,8 тисячі підписників. В шапці профілю вказано: «Мені Фіолетово,#лохізмвкрові», «Лінива жопєнь», «Не соромлюсь бути собою», «Королева шавухи».
@olya Ольга Кобахідзе. 86,3 тисячі підписників. Луцька модель Ольга Оніщук, яка вийшла заміж за відомого грузинського футболіста Олександра Кобахідзе.
@
julia_binkovska Юлія Біньковська 68,4 тисячі підписників. Учасниця ток-шоу «Топ-моделі по-українськи».
@lukovnikovtattoo Андрій Луковніков. 61,6 тисячі підписників. Лучанин, який мешкає у Польщі, тату-майстер, музикант.
@
chernetskav Валерія Чернецька, 55,3 тисячі читачів. Донька ексдепутата Луцької міської ради, бізнесмена Олега Чернецького.
@katerina_l66_ Катерина, 51,8 тисячі читачів. Співвласниця магазину одягу.
@irafox_design Ірина Лисюк, 51,7 тисячі підписників. Луцька дизайнерка інтер’єрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Жанін Показати IP 2 Серпня 2020 18:38
а де roman_owl?
ВН до Жанін Показати IP 2 Серпня 2020 20:30
Дякуємо за підказку) Додали
Н да Показати IP 2 Серпня 2020 19:22
Хто це такі?Утриманки?
Анонім Показати IP 2 Серпня 2020 19:25
Це для кого топ блохери? Для розумово відсталих?
( - ) Показати IP 2 Серпня 2020 19:41
Ти ким працюєш ? Марчендайзером . - Ну, так і скажи, як не хочеш працювати - не працюй ! А блогер : шо віжу - то пою ! Надути варги - то не то саме, шо напружити мозок !
Intro Показати IP 3 Серпня 2020 11:54
Кто эти люди?)
Васильок Показати IP 3 Серпня 2020 12:16
Та чому ви такі злі на тих блогерів ??? Я не розумію!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus