USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Торік на потреби ЗСУ з Волинської митниці передали майже 200 авто

17 Січня 2023 15:24
Упродовж минулого року зі складів Волинської митниці на потреби Збройних сил України було передано 184 транспортні засоби, які попередньо конфіскували в порушників митних правил.

Про це інформував в. о. керівника Волинської митниці Микола Татарчук 17 січня на митному посту «Луцьк» під час пресконференції щодо підсумків роботи митниці у 2022 році.

Він зазначив, що про все те, що потрапляє на склад, митники повідомляють обласну військову адміністрацію, яка, своєю чергою, постійно контактує з військовими. Останні за бажанням приходять на склад, оцінюють стан майна і в подальшому відчужують його за процедурою.

Нагадаємо, із 24 лютого, від моменту введення в Україні воєнного стану, у порушників митних правил можуть конфісковувати автомобілі, які вони використовуватимуть для провезення товарів, прихованих від митного контролю. Вилучені транспортні засоби направлятимуть на потреби Збройних сил України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus