USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

Тотальний блекаут: Ліван залишився без світла

9 Жовтня 2021 18:36
У Лівані через брак палива припинили роботу дві найбільші електростанції «Аль-Захрані» і «Дейр-Аммар». Внаслідок цього в країні повністю відключили електропостачання.

Як повідомляє місцевий телеканал LBC, наразі ситуацію намагається врегулювати державна електроенергетична компанія Électricité du Liban, пише Суспільне. Вона спробує використовувати запаси палива Міноборони країни, щоб запустити електростанції, але зробити це швидко не вдасться.

Reuters із посиланням на представника місцевої влади зазначає, що відключення світла може тривати кілька днів. Повідомляється, що судна з нафтою і газом відмовляються заходити в порти країни, поки вони не отримають гроші за паливо, причому тільки в доларах.

Ще у вересні компанія Électricité du Liban попереджала, що країні загрожує повне відключення електрики через те, що запаси мазуту, необхідні для його вироблення, закінчуються. На деяких заводах ці запаси були повністю вичерпані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Експерт Показати IP 10 Жовтня 2021 18:25
А нам какая разница, вы лутше розкажите почему ваши полицаи таксуют в Луцке!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus