USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Венесуелі новий блекаут: від електрики вимкнули 19 із 24 штатів

23 Липня 2019 13:19
У Венесуелі стався черговий блекаут – від електроенергії відімкнули 19 із 24 штатів, а також столицю країни Каракас.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

У столиці зупинилось метро, людям довелось навпомацки шукати вихід із підземки і діставатись додому пішки. Через відімкнені світлофори утворились численні затори. Темрява поглинула і аеропорт, кілька рейсів - відтермінували.

Перебої зі світлом розпочалися вчора в обід. Серед основних причин називають застарілі електромережі, які просто не витримують напруги. Нині комунальники намагаються відновити постачання електрики, щоправда - скільки часу на це знадобиться - прогнозувати не беруться.

Нагадаємо, на початку березня у Венесуелі майже тиждень були серйозні перебої з електропостачанням, пов'язані з саботажем на найбільшій гідроелектростанції. Криза сильно вдарила по низці регіонів. Тому у населення не вистачало питної води та їжі. У зв'язку з цим парламент Венесуели оголосив у країні надзвичайний стан. Лідер опозиції Хуан Гуайдо закликав своїх прихильників до маршу на столицю країни Каракас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus