USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Трамп і далі намагається втягнути Україну в американські вибори, – юрист демократів

9 Грудня 2019 19:51
Глава Білого дому Дональд Трамп не полишив зусиль щодо тиску на Україну, щоб втягнути її у вибори президента Сполучених Штатів.

Про це заявив під час слухань з імпічменту глави Білого дому юридичний радник демократів у Палаті представників Деніел Голдман, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Незважаючи на викриття схеми, що призвела до припинення президентом (Трампом – ред.) допомоги (Україні – ред.), він не зупинився. Він (Дональд Трамп – ред.) та його агенти продовжують прагнути втручання України в наші вибори, що спричиняє неминучу загрозу нашому виборчому процесу та нашій національній безпеці», – заявив Голдман під час слухань у Юридичному комітеті Палати представників.

Він нагадав, що розслідування з імпічменту встановило факти створення президентом Трампом схеми тиску на Україну з метою початку розслідування на користь його кампанії з перевиборів, а «не на користь національних інтересів США». Голдман також звернув увагу законодавців, що для цього президент Трамп «використав офіційний кабінет та офіційні інструменти США», у тому числі дипломатію, а також затверджену Конгресом іноземну допомогу.

Крім того, зазначив юрист, було встановлено, що всі в близькому оточенні президента були в курсі його намірів – від глави адміністрації до державного секретаря та віцепрезидента США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus