USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Трамп ввів у дію санкції за втручання у вибори

12 Вересня 2018 23:05
Президент США Дональд Трамп у середу, 12 вересня, підписав указ про санкції проти іноземних громадян або компаній, звинувачених у втручанні в американські вибори, повідомляє Reuters.

Санкції включатимуть замороження активів, обмеження доступу до фінансової системи США і заборону американцям на інвестиції в компанії, які потрапили під ці заходи.

Рішення про введення санкцій відповідно до указу прийматимуть Держдеп і Мінфін США, заявив радник Трампа Джон Болтон. Він уточнив, що документ не містить назв конкретних країн, але нагадав, що в спробах втручання у вибори підозрювали не лише Росію, але й Китай та КНДР.

Водночас видання The Hill уточнює, що санкції будуть автоматично поширюватися на іноземні уряди, юридичні особи або окремих людей, які здійснили втручання у вибори або сприяли йому.

Указ також зобов'язує спецслужби США розслідувати факти передбачуваного втручання.

Нагадаємо, 21 серпня Сполучені Штати розширили санкції проти Росії через її вороже кібервтручання, а 27 серпня набрав чинності ще один пакет санкцій США проти Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Степан (Крымчанин) Показати IP 13 Вересня 2018 00:19
У дядюшкі Сема точно паранойя на тему санкцій.
valdis peish до Степан (Крымчанин) Показати IP 13 Вересня 2018 10:13
шо Степан пукан горить - значить штати все правільно роблять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus