USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Трамп підписав закон про санкції США проти Росії

2 Серпня 2017 17:53
Президент США Дональд Трамп підписав закон про нові санкції проти Російської Федерації. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на офіційного представника Білого дому, пише РБК-Україна.

Повідомляється, що Трамп підписав закон про введення нових санкцій проти Росії, Ірану та Північної Кореї.

Крім того, він схвалив обмеження президента США в односторонньому порядку без узгодження з Конгресом скасовувати санкції проти Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Andrew Показати IP 2 Серпня 2017 18:15
Молодець!
Степан Показати IP 2 Серпня 2017 19:54
Той що? Кому від цього краще? Зрозуміло-Росії гірше. Але, головне-кому краще? Санкції двостороння річь. Росія, це не Україна, відповість жорстко, але кому від цього краще? Американці арештували півроку тому дипломатичне майно Росій в США-тепер понад 700 американських дипломатів Путін вигнал, заарештував американське майно. Простим американцям, чи росіянам від цого краще не стало.
12345 до Степан Показати IP 4 Серпня 2017 14:36
Краще, краще всім тим на кого напала педерація, і хто зараз напряму чи опосередковано обороняється від цього мордора. Санкції дуже боляче бьють по економіці паРаши, а тому у цих недоумків все менше і менше коштів на війни. Так що, якщо не розумієте, то краще помовчіть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus