USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Трамп підпише закон про введення нових санкцій проти Росії

1 Серпня 2017 11:44
Президент США Дональд Трамп незабаром має намір підписати законопроект про санкції щодо Росії, Ірану і КНДР, повідомив у вівторок в Тбілісі віце-президент США Майкл Пенс на спільній прес-конференції з главою уряду Грузії геогр Квірікашвілі. Запис їх спілкування з журналістами поширена на сайті Білого дому, пише Український тиждень.

"Президент Трамп дуже скоро підпише законопроект щодо посилення санкцій США щодо Росії", - сказав Пенс. "Наша країна вважає за краще конструктивні відносини з Росією, засновані на співробітництві і взаємних інтересах".
Раніше російський "Інтерфакс" повідомив, що президент США Дональд Трамп вже підписав відповідний законопроект.

Нагадаємо, раніше Сенат США затвердив посилення санкцій проти РФ, Ірану та КНДР.

Як повідомлялося, санкції США проти Росії зачеплять вісім проектів за участю компаній ЄС. Законодавство каратиме будь-яку компанію, яка працює не тільки сфері розробки, але й модернізації та підтримки проектів, пов'язаних з Росією в енергетичному секторі. Це буде підводити будь-яку європейську компанію, пов'язану з російськими трубопроводами, під дію американського закону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Sieger Показати IP 1 Серпня 2017 12:30
Ведіться, ведіться. Для вас, л*хів, і підписав. А за закритими дверима обійнявся з Путіним та обговорив з ним розподіл світу, в тому числі й України, ага. :)
Я до Sieger Показати IP 1 Серпня 2017 12:45
Іди охолонь,на вулиці спека,перегрівся,ти мариш
! до Sieger Показати IP 1 Серпня 2017 12:57
Ох уж эти влажные мечты ватника, о разделе мира... Хаха, если ты заметил уюогий, карлон идет то й же тропой что и гитлер, сначала война, шантаж и попытка раздела мира, а потом бункер и выстрел в висок, ну или яд. Карлон как никто это понимает, просто хочет в ад за собой побольше стадо затянуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus