USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Трамп звільнив главу Національної розвідки США

29 Липня 2019 09:14
Президент США Дональд Трамп повідомив про відставку глави Національної розвідки Дена Коутса, на його місце він має намір призначити конгресмена-республіканця з Техасу Джона Реткліффа.

Про це повідомляє Європейська правда.

"Мені приємно повідомити, що я висуваю високоповажного конгресмена Джона Реткліффа з Техасу на посаду директора Національної розвідки", - написав Трамп у Twitter в неділю.

За словами президента США, Коутс залишить свою посаду 15 серпня 2019 року.

Джон Реткліфф вважається одним із завзятих захисників Дональда Трампа.

Як відзначає The New York Times, Коутс неодноразово злив Трампа, надаючи небажані оцінки щодо Росії, Північної Кореї та інших питань. Проте його відставка не стала несподіванкою, оскільки раніше він натякав на цей крок.

Відставка Коутса стане відходом ще одного чиновника, який не боявся суперечити Дональду Трампу. Натомість Реткліфф, якщо його затвердить Сенат, дотримуватиметься позиції, яка більше співпадатиме з думкою президента.

Реткліфф, колишній прокурор, підтримав теорії Трампа про розслідування російського втручання у вибори і влаштував жорсткий допит колишньому спеціальному прокурору Мюллеру на слуханнях у Конгресі минулого тижня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus