USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Треба втихомиритися»: Лукашенко запевняє, що Білорусь не воюватиме проти України

19 Серпня 2022 16:56
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що «не хотів би, щоб білоруси воювали». Він переконує, що Білорусь нібито не готує жодного вторгнення в Україну.

Про це пише підконтрольне режиму Лукашенка агентство «БелТА», передає УНІАН.

«Ви не думайте, що я тут планую якийсь напад, ось Україну бомбитимемо з території Білорусі і так далі. Немає в мене жодного бажання, щоб ваші та мої діти воювали. В ім’я чого? Нам треба втихомиритися. Ніяка Україна не воює сьогодні. Сьогодні з Росією воює весь блок НАТО та Америка насамперед», – заявив Лукашенко.

Незважаючи на ці заяви, Лукашенко та його режим активно сприяють Росії та дозволяють бомбити мирні українські міста з території Білорусі. Зокрема, раніше стало відомо, що РФ готується до масованого ракетного удару по Україні з території Білорусі.

Читати ще: «Беларускі Гаюн»: РФ накопичує в Білорусі сили для масованого ракетного удару по Україні

Повітряні сили України не виключають збройних провокацій ворога до Дня незалежності 24 серпня, в тому числі з Білорусі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
додік Показати IP 19 Серпня 2022 17:04
Прокляте брехливе падло. А наступ на Київ звідки був? А ракети, які вбивають українців звідки летять? - Щоб ти здох, падло і весь твій проклятий рід...
Вася. Показати IP 19 Серпня 2022 19:40
Тількі ракети з України , втихомирять те падло вусате.
Анонім Показати IP 19 Серпня 2022 20:02
росія воює з Америкою і НАТО , а українців вбиває - двоє старих маразматичних диктатора знайшли пояснення для війни,яку вони затіяли - це розраховано виключно на zомбі-бидло
Анонім Показати IP 19 Серпня 2022 20:39
лука всі заяви робить виключно для внутрішнього білоруського виборця.
Правда Показати IP 20 Серпня 2022 07:43
Немає в нього ніякого виборця,більшість його просто ненавидить,але на жаль терплять.Нехай "ляпає"він знає,що вже можемо дістати і на "родінє",є чим і буде ще більше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus