USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Колишній тренер «Волині» очолив столичну Федерацію футболу

20 Лютого 2018 18:56
Тренер з Волині Анатолій Дем’яненко очолив Київську міську федерацію футболу, інформує Волинська газета.

16 лютого 2018 р. у приміщенні НСК «Олімпійський» відбулася виборча конференція Громадської спілки «Київська міська федерація футболу». В її роботі взяли участь 27 делегатів (із 30-ти обраних), а також близько 30-ти осіб із футбольного активу м. Києва, які представляли громадські об’єднання, футбольні клуби та підприємства й виявили бажання стати колективними членами КМФФ.

Анатолія Дем’яненка було обрано головою спілки на безальтернативній основі, тому що Владислав Ващук та Сергій Харченко зняли свої кандидатури на користь єдиного кандидата.

Першими заступниками голови було обрано Валентина Мондриївського та Владислава Ващука, заступниками – Сергія Харченка, Олеся Моляревича, Сергія Нагорняка та Володимира Єзерського.

Новообраний голова федерації відзначив: «Життя змінюється. Потрібно завжди йти вперед. У нас дуже сильна команда, і ми маємо рішучі наміри досягти наміченого у розбудові київського футболу. Я вдячний за довіру!».

Делегати конференції підтримали ініціативу Сергія Харченка підготувати та направити звернення до Федерації футболу України та ГС «Федерація футболу міста Києва» з пропозицією знайти шляхи та компромісні рішення заради об’єднання київського футболу.

Слід зауважити, що представник Хмельниччини, колишній футболіст полтавської «Ворскли», московського «Спартака», дніпропетровського «Дніпра», донецького «Шахтаря» та інших клубів Сергій Нагорняк виступав за луцьку команду в 2004-2005 рр., а київський динамівець Владислав Ващук у 2010-2011 рр. на пропозицію тодішнього головного тренера Віталія Кварцяного теж грав за луцьку «Волинь». А наступником наставником луцьких футболістів у 2012-2013 рр. був… Анатолій Дем’яненко.

Анатолій Васильович, до речі, відомий також своєю патріотичною позицією: на чолі збірної ветеранів він упродовж кількох років поспіль бере участь у футбольному турнірі в м. Волноваха Донецької обл., який започаткований волинянами і проводиться на честь полеглих у бою з сепаратистами в травні 2014 р. військовослужбовцями 51 Володимир-Волинської ОМБР.

На фото прес-служби ФК «Волинь»: Анатолій Дем’яненко під час роботи в «Волині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus