USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Тренери не хочуть директором Зайченка

22 Лютого 2012 17:33
Дехто з тренерів волинської Школи вищої спортивної майстерності проти призначення Миколи Зайченка на посаду директора закладу.
Про це йшлося 22 лютого під час засідання комісії облради з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Волинської облради.
Новопризначений начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Галина Карнаухова розповіла, що за два тижні у директора установи Петра Чикиди закінчується контракт. Тож, очільниця управління запропонувала призначити на цю посаду Миколу Зайченка, який раніше керував молодіжно-спортивним відомством ОДА.
«Ми обговорювали дві кандидатури: діючий керівник та Зайченко. Ми вибрали останню, бо в нього великий досвід роботи в цьому напрямку та великі заслуги в спорті. Кваліфікація плюс досвід, так би мовити», ‒ зауважила чиновник.
Голова комісії Олег Батюк запитав у неї, чи погоджувалася кандидатура Зайченка з колективом школи. Карнаухова відповіла, що такої процедури не проводять.
Також депутата зацікавило, якою буде подальша доля Чикиди. На це Зайченко сказав, ніби голова Волинської ОДА Борис Клімчук двічі щось пропонував директору, але не уточнив що саме.
«Чикида вже прийняв рішення», ‒ додав він.
Натомість тренер ШВСМ Ігор Верчук заявив депутатам, що колектив установи проти призначення Зайченка на посаду директора. Мовляв, той очолював багато років школу, але при Чикиді вдалося досягнути значно кращих результатів.
«Тренери відчувають підтримку. З ним налагоджено діалог», ‒ відзначив тренер.
Однак Батюк сказав йому, що Зайченко керував закладом 15 років тому. «Тоді Україна тільки встановлювалася як держава. Було важко з грошима. Тепер ситуація набагато стабільніша. Хіба не так?» ‒ запитав він.
Верчук заперечив обранцю громади. Начебто, фінансування і нині не найкраще.
Зрештою, депутати вирішили рекомендувати депутатам призначити Зайченка керівником ШВСМ, але контракт підписувати лише на рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
12* Показати IP 22 Лютого 2012 21:39
А хто такий Верчук?? "спеціаліст" ср...лиз!?
Знаючий Показати IP 22 Лютого 2012 23:24
Я б теж такого керівником не призначав.
! Показати IP 23 Лютого 2012 01:08
Чикида хапається за крісло вже і через тренерів. Хату ще напевно не добудував, а якраз "налагоджений діалог" з тренерами є.
спортсмен Показати IP 23 Лютого 2012 07:30
З чиновника ніколи не буде директора, як з музиканта - господаря. Він зашиється в папери і буде сидіти й пирдіти сам собі під ніс. Така з них робота.
ше один спортсмен Показати IP 23 Лютого 2012 22:29
"Ми вибрали останню, бо в нього великий досвід роботи в цьому напрямку та великі заслуги в спорті. Кваліфікація плюс досвід, так би мовити», ‒ зауважила чиновник."" ..... назвіть його великі заслуги????? став "липовим заслуженим тренером", кого він підготував, "заслужений працівник фізкультриі спорту" - стидотія (((. з таким директором знову вперед-вниз
спортсмени Показати IP 2 Березня 2012 20:52
Якщо Зайченко такий спеціаліст то чому замінили його начальником управління тим більше жінксю з Нововолинська.Та і не пригадуєм ні одного спортсмена з цього ж міста.
спортсменка Показати IP 3 Березня 2012 23:02
більш безпринципної істоти, як Чикида, не зустрічала в житті, хам, пияк, дебошир, гуляка, піде по трупах для досягнення мети, як йому керувати людьми???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus