USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Зайченку знайшли нову посаду

13 Лютого 2012 17:34
Екс-начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА Микола Зайченко може обійняти посаду директора обласної школи вищої спортивної майстерності. У Петра Чикиди, який нині очолює ШВСМ, закінчується термін контракту.

Про це йдеться у проекті рішення, яке опубліковане на сайті Волиньради.

Зокрема депутатам обласної ради пропонується призначити Зайченка директором ШВСМ на контрактній основі терміном на 2 роки з 7 березня 2012 року. Підготовкою та узгодженням контракту займуться працівники управління у справах сім’ї, молоді та спорту.
Щодо Петра Чикиди, який керує школою з 2007 року, то в нього закінчується термін контракту.
Нагадаємо, напередодні Нового року голова Волинської ОДА Борис Клімчук заявив, що начальник облуправління у справах сім’ї, молоді та спорту напише заяву про звільнення.
А 3 січня під час оперативки Клімчук зазначив: «Написав заяву наш друг і колега – пан Зайченко. В кінці року».
Варто зазначити, що розпорядження про звільнення Миколи Зайченка з посади начальника управління за згодою сторін голова Волинської ОДА Борис Клімчук підписав 20 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
нацик Показати IP 13 Лютого 2012 21:29
Зайченко отримав звання заслужений тренер України за тих спортсменів, яких ніколи не тренував, звання - заслужений працівник фізичної культури хіба за те, що успішно завалив роботу у ШВСМ, а потім і в управлінні, за що і був звільнений. Тож ШВСМ із Зайченком вперед і донизу, і то дуже швидко. З іншого боку це добре, чим більш буде таких тупих призначень, тим скоріше цій владі кінець. Єдино -за "державу обидно", що високопрофесійний працівник Чикида лишається поза справами. Але буде і на нашій вулиці свято!
рр до нацик Показати IP 14 Лютого 2012 09:02
Смело!!!!!!!!!!!
нацику до нацик Показати IP 15 Лютого 2012 21:35
шо небуть аби написати!
оо Показати IP 19 Червня 2012 09:04
миколка рулить
Наталя Показати IP 17 Січня 2013 00:25
нацику,слухай шо ж ти так слюною брищиш,чого такий напружений,дивись,ато жовчний пузир лусне від перехвилювання,хотілось би тебе побачити,возомнив ти із себе мало не японського дипломата,стільки знаєш!!!спи спокійно,школа в хороших руках!!!Ти на місці Зайченка був?,ні,тоді н"хір осуджувати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus