USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Третя поспіль результативна помилка арбітрів. «Волинь» не зуміла врятуватися у матчі з останньою командою Першої ліги

20 Листопада 2021 16:28
У 19 турі луцька «Волинь» мінімально поступилася останній команді Першої ліги – ФК «Ужгород» (1:0).

Відзначимо, що єдиний гол у матчі був забитий з офсайду, а результативна помилка у сторону «Волині» трапилася вже у третьому матчі поспіль. У матчі з «Поділлям» арбітри не зарахували чистий гол Войтіховського, показавши офсайд, а в грі з «Альянсом» – не призначили пенальті за фол на Кристіні.

Після переможного матчу з «Альянсом» Альберт Шахов вирішив виставити на цю гру традиційний стартовий склад. Лучани активніше розпочали матч та більше часу проводили на чужій половині поля. Вже на 4 хвилині «Волинь» заробила небезпечний штрафний: Цюпа доволі небезпечно пробив зі штрафного, але голкіпер ужгородців впорався з цим ударом, перевівши м‘яч на кутовий.

Впоравшись зі стартовим тиском лучан, «Ужгород» також показав зуби: Ряшко закинув на Хомченка, який ледь не забив своїй колишній команді, влучивши у поперечину воріт Неділька.

До середини тайму гра вирівнялася та здебільшого відбувалася у центрі поля. А на 34 хвилині «Волинь» провела вимушену заміну: замість травмованого центрфорварда Кобзаря на полі з‘явився фланговий гравець Чернов. Тож Хагназарі піднявся у напад, а Чернов виконував функції атакувального півзахисника.

До слова, Чернов доволі непогано чіплявся за м‘яч у центрі поля, віддавши кілька непоганих пасів.

По перерві тренерський штаб лучан вирішив підсили атаку, тож Теслюк змінив Станіслава Кристіна. Теслюк одразу ж зайняв позицію центрфорварда, Хагназарі опустився на свою звичну позицію, а Чернов перейшов лівий фланг півзахисту. Другий тайм також активніше розпочали лучани: спочатку по воротах після зміщення з правого флангу бив Хагназарі, а невдовзі свою спробув мав Рябов, однак в обох моментах м‘яч не йшов у рамку воріт.

Однак на 55 хвилині після помилки у центрі поля ужгородці організували швидку атаку, під час якої Пиняшко віддав на Хомченка, і той в один дотик поцілив у дальній кут воріт Неділька – 1:0. Повтор показав, що скоріше за все Хомченко в епізоді з взяттям воріт був в офсайді.

На 65 хвилині тренерський штаб «Волині» провів тактичні та кадрові зміни, споямовані на атаку: після виходу на поле опорника Чепелюка Кучеренко опустився у захист, а Войтіховського перевели у напад. З наближенням кінцівки матчу закарпатці все більше притискалися до власного карного майданчику. Натомість «Волинь» намагалася більше часу проводити в атаці, але якогось осмисленого футболу попереду в лучан не було. Згадаємо удар Рябова, який у рамку не влучив, а також момент Богомаза, який не зумів випередити голкіпера та переправити м‘яч у ворота.

«Волинь» все ж не зуміла зрівняти рахунок, а долю протистояння вирішив єдиний гол, який був забитий з офсайду. Ця перемога (1:0) дозволила «Ужгороду» піднятися з останнього місця у турнірній таблиці. А ми можемо констатувати, що арбітри результативно помиляються у бік «Волині» вже у третьому матчі поспіль.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ФК Волинь Показати IP 20 Листопада 2021 16:41
але якогось осмисленого футболу попереду в лучан не було - вся суть Волині цього сезону, правда в захисті те ж саме
Давно не фан Показати IP 20 Листопада 2021 17:01
Припиніть друкувати інформацію про такий спорт ! Мало ше людям негативу в житті, то ви ще всякі проблеми, песимізм і від'ємні емоції висвітлюєте ! Таке не додає оптимізму ! Обійдемося без такого футболу - людям від того тільки краще буде !
Лучанин Показати IP 22 Листопада 2021 17:49
Усе закономірно.... В аматори пряма дорога! Браво днарі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus