USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Трьох волинян-військових відзначили преміями за розвиток парламентаризму і місцевого самоврядування

21 Грудня 2023 13:23
Верховна Рада 20 грудня своєю постановою № 10112 відзначила преміями молодих людей за їхній внесок у розвиток парламентаризму та місцевого самоврядування. Серед них є і кілька волинян.

Про це інформує пресслужба ВР.

«До нашого парламентського Комітету від органів місцевого самоврядування та всеукраїнських громадських об’єднань надійшло 49 клопотань щодо присудження премії молоді. Ми здійснили відбір, і премію отримають 10 молодих людей, серед яких 8 військовослужбовців, секретар Бучанської міської ради і курсант Харківського національного університету внутрішніх справ. Це молоді люди, волонтери, які сьогодні захищають Україні та допомагають нашій державі у страшній війні проти рф, проти країни-агресорки», – наголосила народна депутатка, член парламентського Комітету з питань молоді та спорту Ірина Борзова.

Зокрема, було нагороджено волинян:

– молодшого сержанта, директора Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради Бальбузу Богдана Костянтиновича,

Читати ще: «Війни вистачить на всіх. Аби нас вистачило», – націоналіст з Волині Богдан Бальбуза, який змінив чиновницьке крісло на форму ЗСУ. ІНТЕРВʼЮ

– молодшого сержанта, члена громадської організації «Всеукраїнський молодіжний рух «Національний альянс» Каширця Максима Олександровича,

– сержанта, члена громадської організації «Всеукраїнський молодіжний рух «Національний альянс» Мамця Віталія Олександровича.

Станом на сьогодні розмір однієї премії складає 67 100 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тур Показати IP 21 Грудня 2023 13:40
це вже вопще... як можна одночасно і воювати і той парламентаризм вкупі із самоврядуванням розвивати, та ше й премії отримувати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus