USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Три дні, аби виправитись: Савченко хоче звільнити начальника управління ОДА

17 Квітня 2018 11:11
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко назвав незадовільною роботу начальника управління екології та природних ресурсів ОДА Дмитра Новохатського, якому дав 3 дні для «виправдання». В іншому випадку на нього чекає звільнення.

Під час оперативної наради в голови ОДА Новохатський звітував про водойми та їх оренду.

«У 2016 ми облікували водойми на Волині, їх 1376 штук, а це 20,4 тисячі гектарів. З них понад 500 в оренді, найбільше в Горохівському та Луцькому районах - по 106 оренд, у Любешівському районі взагалі не орендують водойми. Є 126 об’єктів, де термін дії договорів закінчився і не поновлений. Борги за оренду становлять 98 тисяч гривень. Торік за оренду надійшла 191 тисяча гривень», - інформував посадовець.

Учасники наради зауважили, що окремі орендарі сплачують 17 гривень в рік. Доповідь посадовця гнівно розкритикував голова ОДА.

«Я думаю, що вашу роботу скоро визнаємо незадовільною. Апарат проведе перевірку вашого управління. Адже що це таке має бути?! У селі під Луцьком є цілий комплекс ставків і вже 3 місяці ви не можете скласти договори, а цей час сільрада не отримує кошти. Із цього приводу я звернуся в прокуратуру. Якщо за три дні ви не відзвітуєте за роботу, то ми з вами попрощаємося», - наголосив Олександр Савченко.
По центру - Дмитро Новохацький
По центру - Дмитро Новохацький

Ідучи з трибуни, Дмитро Новохатський усміхався, на що Савченко відповів: «Найбільше сміється той, хто сміється останній».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Цуманчанин Показати IP 17 Квітня 2018 11:25
Ще стільки ж дайте, а краще взагалі дайте наказ звільнити кватирка - начальника лісового та мисвського господарства , який сидить біля новохацького...Цей "цінннннний кадр", усю деревину продасть і витратить гроші на колісників, на автомобілі, коханок, і собі на майбутній прожиток залишить.
Житель Показати IP 17 Квітня 2018 11:56
А як так. Хтось говорив що буде продовжувати почату роботу Гунчика, а тут на тобі. А це не Гунчик їх туди поставив, а це не Гунчик засрав область? Так ви якось вже визначіться, чи продовжуєте політику попередника, чи прибираєте за ним його гівно. І якщо вже виходить що ця людина така сама як і його робота за час проведений на посаді губернатора, то називати його хорошим керівником і далі переводити на державну службо, мягко кажучи дибілізм. Таких гнати треба в три шиї.
Ехо москви Показати IP 17 Квітня 2018 13:48
Шановний Голове крім цього всього він щей розвів в управлінні корупцію позвільнявши зі всіх посад незалежних людей попризначавши на їхні місця тих хто носитиме і здаватиме йому касу
Бандера Показати IP 17 Квітня 2018 14:12
В районах розберись зі головами РДА вони запорука всього безладу та корупції (сорі вониж царьки їх трогати неможна)(((
ОДА Показати IP 17 Квітня 2018 14:20
Гунчик це старий пе@дун, так його називала страус...)))), все смерділо навколо нього!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus